- Reaksiyon puanı
- 1
evet ya baya hızlı giriş yapıldı ama su an 2 nokta durdu... 2 noktacı arkadaşlar biraz daha bilgi paylasın lutfen bize onderlik yapın...
Sonsuza dek serbest bırak, hiç olmamış gibi..
selam arkadaşlarım iki gün yoktum hatta birazdan gitmek durumundayım. -çok feci yorgunum uyumam gerek, iki nokta yada zamanda yolculuk demeyin çok yorgunum-
iki günde neler olmuş ya. okuyorken az evvel ahanda kaçıdık dedim -bugün ayın 18i sanıyorum- khkh56
benimde bir kaç deneyimim oldu. cuma akşamı geliyorken bahçedeki alengirli çiçekler -adını bilmiyorum ama bi ara fotolar koyarım- gözümün önüne geldi. çiçekler solmuştu. yani bi kaç tanesi. aklıma iki nokta geldi, yolda geliyorken çiçekleri imgeledim ve ikinci noktam evrendi. neyse beş-10 dakika sonra eve geldiğimde balkona çıktım baktım canlanmışlar. sevindim. ama bi nokta hatası yapmıştım. ben tek çiçeği imgelediğim için imgelediğim çiçek kendini toparlamıştı. biri oluyorsa hepsi olur dedim ve o anda noktam çiçeklerin tümüydü ve ikinci noktam evrendi. dün sadece birini kurtaramadığmı gördüm. o da komple çürümüştü. kesip atıldı. napalım...
neyse 2330 a az kaldı. smiliyface
hatalı yazmışım düzelttim. y789
İşin ucu seni etkiliyorsa zaten öğrenirsin..
insan ın aklına geliyor istediği olunca. . sen mesela yapıp unutuyosun sonra bi anda oluyor o an güzelimm aklında hesaplı ampuller yanmaya başlıyor
sevgili ComRad3,
eylemi gerçekleştiriyorken, imgelem, odaklanma ve serbest bırakma sırasında ve sonrasında, "acaba oldu mu?", "olacak mı?" demiyorum. dikkat ederseniz kontrol ettim diyorum. serbest bırakamama ise az evvel belirttiğim -odaklanma, imgelem ve serbest bırakma- olaylar sonucunda, kontrol ettiğim zamana kadar, aklıma gelmedi açıkçası. olayın olmasından şüphe duymuyorum çünkü. sadece teyit etmek amaçlı bir kontroldü. umarım anlatabilmişimdir. sapkal89
ya da siz denemelerinize başlayın, dediğimi o zaman daha iyi anlayabilirsin. art56art56
benim de en çok zorlandığım aşama da bu. yani iki noktayı yapıp serbest bırakıyorum derken tekrar aklıma geliyor. hep düşünüyorum acaba iki noktayı doğru uyguladım mı , acaba gerçekleşecek mi. bir türlü bu meraktan kurtulamıyorum. iki noktadan sonra serbest bırakma noktasında iken bir şeyler okumaya çalışıyorum aklımdan gitsin diye. ama 1 dakika sonra yine aklımda.
ısrarlı olursan belki alışırım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.