Kendine Güven Telkini İçeriği

Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği

pamukk ' Alıntı:
hmmm tamam anladım ttli3 arkadaşım ,onların içerikleri aynı olduğu için illa ki bir kaç versiyon müzik arkaarkaya dinlememiz gerekiyor diye bir şart koşulmuyor, o farklı versiyonlarda yapılmasının sebebi biz hep aynı tür müziği dinlerken sıkılmayalım diye,etki etmesi için böyle bir şart yok ancak bu senin için avantaj olur ,aynı içerikten sıkılmadan arka arkaya değişik müzikli olanlarını dinlersen daha kuvvetli ve hızlı etki eder ice1 onayi

he bi de ben mesela şöyle yapmıştım, benim sıralamam :2 kere ego güven guc + 1 sucluluk + 2 kendine guven (ben bunların hepsini su sesi olarak dinliyorum oyle playlist kaydettim ,yanında bazen media player da başka muzik de acıyorum ,su sesinin o avantajı var ttli3

tamam anladmm.tekrar teşekkürler :)):

gerçekten çok güzelllllllllll k8908 96

bu telkini neden muzikle ve hiç duyulmayacak bi şekilde sundunuz, telkini bize direk okusaydınız ve bu konuşmayı indirseydik daha iyi olmazmıydı yoksa muzikle daha mı etkili oluyor saolun......

merhabalar

o zaman dinlemiş olduklarınız subliminal telkin olmazdı..

bu tavuktan kuş ya da kuş tan tavuk yapmaya benziyor.. y789

önermiş olduğunuz seçenekler internette ya da kişilerin özel çalışmaları olarak çeşitli marketlerde kişisel gelişim cd leri olarak satılmaktadır..

bu çalışmalar bilinçli zihin tarafından da duyulduğu için başarı oranı kişinin değişimi istemesiyle ve yaptığı uygulamalarla doğru orantılıdır..

oysa subliminal telkinde kişi uyurken spor yaparken film seyrederken bile telkinleri dinleyebilmektedir..

aradaki ayrımı daha iyi kavrayabilmek için bilinç ve bilinçaltı üzerine daha detaylı yazılarımızı okuyabilirsiniz..

sevgiler.. actionsmile

bu telkınler acılmıyor ve bunlar sozlumu acaba

Merhaba Petek123.

Telkinleri açmak için indirmek istediğiniz telkinin üzerine sağ tıklayarak hedefi farklı kaydet demeniz yeterli olacaktır.Kaydetmek istediğiniz yeri seçtiğinizde tüm telkinleri indirebilirsiniz.

Her telkinin ayrı versiyonları var.Örneğin sanat müziğini indirdiğinizde sadece müzik olarak sanat müziğini dinlersiniz.Telkinler sesli olarak duyulmuyor,subliminal olarak kayıtları yapılmakta.

anı telkınler sadece muzuk ıcerıklımı tesekkurler

ben bu siteden bişey anlamadım cd falan yok nasıl dinliycem biri bişey söylesin anlamıyorum burdan indirin diyor ama tıklıyorum hiç bişey açılmıyor oyun mu oynuyorsunuz bizimle

sevgili hanka yanımıza hoşgeldin..
adım adım telkinleri nasıl indireceğini anlatayım..

ilk başta önerdiğimiz telkinler suçluluk ve ego dur..
her ikisininde yenilenmiş doğa versiyonlarını bu linkten indirebilirsiniz..

http://www.hayatimdegisti.org/ucretsiz.rar

Eğer bilgisayarınızda winrar programı yoksa dosyaları açamayabilirsiniz bu linkten yükleyiniz.

WinRAR (Türkçe) - Programının Detaylı Tanıtımı, Kullanıcı Yorumları - innDir.com -

daha sonra kendine güveni eklemenizi öneriyoruz;

forum ana sayfa:
HayatimDegisti.Com

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz yazısına tıklıyoruz..

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

tıkladığımızda açılan sayfa

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

karşımıza çıkan listeden kendine güven i seçiyoruz ..
Kendine Güven - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri tıkladığımızda karşımıza kendine güven e ait farklı müzik versiyonlarının olduğu liste çıkacaktır..

thread_dot_hot.gif
icon1.gif
sticky.gif
Sabit Kendine Güven Klasik Müzik (
multipage.gif
1 2)
hayatimdegisti
05-01-2009 01:18 PM
yazan siyah1kedi

thread_dot_hot.gif
icon1.gif
sticky.gif
Sabit Kendine Güven New Age (
multipage.gif
1 2 3 ... Sonuncu Sayfa)
hayatimdegisti
29-12-2008 02:02 PM
yazan siyah1kedi

thread_dot_hot.gif
icon1.gif
sticky.gif
Sabit Kendine Güven Sanat Müziği Versiyonu
hayatimdegisti
16-02-2008 02:01 AM
yazan shamanic

thread_dot_hot_lock.gif
icon1.gif
sticky.gif
Sabit Kendine Güven Ney (
multipage.gif
1 2 3 ... Sonuncu Sayfa)
hayatimdegisti
07-12-2008 11:18 PM
yazan yeni bir hayat

thread_dot_hot.gif
icon1.gif
sticky.gif
Sabit Kendine Güven Doğa Versiyonu (
multipage.gif
1 2)

bu şekilde...

diyelim ki klasik müziği indirmek istiyoruz bu başlığa tıklıyoruz..
açılan sayfada konunun ilk masajı aşağıdakidir

Dosyayı yüklemek için linkin üzerine maus ile gelip sağa tıklayarak hedefi farklı kaydet demeniz yeterlidir.
http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/kendine%20guven%202007%20klasik%20hayatimdegisti.com(1).mp3

yukarıdaki linkte geçici problemler yaşanması durumunda aşağıdaki alternatif linki kullanınız..

RapidShare Webhosting + Webspace

forum ayarlarınızı yapmadıysanız eğer konuya ait son mesajı ilk olarak görüyor olabilirsiniz bunun için profildeki ayarlarınızdan mesajlarınızın gösterimizni eskiden yeniye doğru yapın.. böylelikle açtığınız sayfalarda daima yukarıdaki gibi linklerin olduğu mesajı görürsünüz..

her iki linkte aktif ve çalışır durumda alternatif olan rapidden dosya indirmenin ayrıntıları için;

http://www.hayatimdegisti.com/forum/ertelemeyi-birak/5052-erteleme-linki-3.html#post91924 bu mesajı inceleyebilirsiniz..

sevgiler..

mrb

kuzenimin "müzik aromalı telkin" telkiniyle üye oldum.tamam ücretsiz kısmı daha ilgi çekiciydi kabul. (işsiz öğrenci kişisi)

arka fonda hafif müzik flüttür (h)arptır hede eşliğinde sizin telkinli konuşmalarınızla aranılan huzuru (a-me-no) bulacağız sanıyodum.yanılıyomuşum.sadece müzikleri iştahla download ediyorum ve son olarak sular seller eşliğinde yazınızı okuyorum.

rahatlama var.ancak olacakları tahmin ettiğim için mi bu rahatlama diye düşünüyorum.bu ince huzur kokusu nerelerden geliyor hakikaten ilginç ve tebrik edilesi türden.

anlayamadığım birşey var;bütün müzikleri dinledikten sonra en son modüldeki yazınızı mı okuyoruz?

Merhaba underhill;

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz..

Modüldeki yazı derken telkin içeriğinden bahsediyorsunuz sanırım..
Doğru anladıysam, telkin içeriğini illa da okumaya gerek yoktur. Bilgi amaçlı sunulmuştur.

Sevgiler..actionsmile

arkadaşlar ben de indirdim bu mp3 ama sadece akarsu sesi var hiç konuşma telkin yok içinde :S

ya pardon telkinlerin subliminal olarak verildiğini şimdi okudum ..

aslında bizde olmayan öz güven bu telkini 15 gün dinledikten sonra herşeyin daha iyi olacağını düşünüyorum suçluluk ve egodan sonra yanına ilk ekleyeceğim telkin kendine güven

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri