Kendine Güven Klasik Müzik

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Ynt: Kendine Güven Klasik Müzik

vira deyip başladım kendine güveni dinlemeye.sadece onu dinleyeceğim 80 saat inşallah.

söz veriyorum ilk etkileri meydana çıksın siz dostlarımla paylaşıcam inşallah.

bikaç gündür sabaha kadar açık bırakıyorum kendine güven ve zinde uyanma scriptini ve neticeler harika.şükürler olsun içim ferah ve saat çalmadan ben uyanıyorum. derty

zinde uyanma işini birde ben yapabilsem ne kadar güzel olacak.. listeye yeni güven ekliyorum bakalım hayırlısı 8gün oldu yenileri artık ekleyebilirm heradle hadi bakalım

kendine güven klasik versiyonu ve suçluluk klasik versiyonu en sevdiğim iki telkin. tender45
biraz ağır olduklarını hissettirseler de dinleyince hüzün huzur karışımı bir duyguya giriyorum dusun

mlk34teşekkürler insanı çok rahatlıyo fakat bunları kaç gün dinlemeliyiz bi bilgi alabilirmiyim dlckrn

zeynepss ' Alıntı:
mlk34teşekkürler insanı çok rahatlıyo fakat bunları kaç gün dinlemeliyiz bi bilgi alabilirmiyim dlckrn

Merhaba zeynepss
Hoşgeldiniz...

http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil_dinleyebilirim-b10.0/
http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne_zaman_etkisini_gorurum-b11.0/
http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinleri_duyulmuyor_sadece_muzik_mi_var-b12.0/

Siteyi inceleyerek daha çok fikir sahibi olacaksınız zaten.
Sormak istediğiniz bir şey olduğunda bizler buradayız.
Mutlu paylaşımlar. sapkal89

Selam.
Bu müzikleri seminer sırasında fon müziği olarak kullanmayı düşünüyorum. Öğrenciler için faydalı olur diye düşündüm.
Emeği geçenlere teşekkürler. kiss3 art56art56

ben mp3 indirdim ama sadece müzik çalıyor,fonda konuşma sesi duyamıyorum.Acaba bir yanlışlık mı yaptım? dusun dusun

arkadaslar yenilenen mp3ler nerde acaba? eski indirdiğimiz mp3leri silecek miyiz bilgisayarımızdan?anlamadım kıutananadam

slm

ben burda kendine güven mp3 linkini göremiyorum..site kaldırdımı acaba actionsmile

forum ayarlarınızdan dolayı son mesajları ilk sayfada görüyorsunuz..

her konunun ilk mesajına gittiğinizde ilgili linkleri göreceksiniz..

örneğin şu anda mesajlaştığımız konunun ilk mesajı...

sevgiler..

Dosyayı yüklemek için linkin üzerine maus ile gelip sağa tıklayarak hedefi farklı kaydet demeniz yeterlidir.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/kendine%20guven%202007%20klasik%20hayatimdegisti.com(1).mp3

yukarıdaki linkte geçici problemler yaşanması durumunda aşağıdaki alternatif linki kullanınız..

RapidShare Webhosting + Webspace

cok teşekkür ederim yaa :)) ya siz işi biliyorsunus falla :D son bi kac haftadır bu benmiyim diye soruyorum kendime,bunların bi tesadüf olmadığını iyi biliyorum...iyiki tanışmışız dostlar sizlerle ;)

kendine güven klasik müzik versiyonu alternatif linki ilk sayfaya eklenmiştir actionsmile

selamlar indiriyorum ama sadece müzik var.. bilgisi olan varmı?

Bunları ben daha önce indirmiştim nrereden baksan 6 ay oldu. sonra site kapandı şidmi bunlar yeniden yapılandırıldımı yoksa site kapanmadan öncekilerle aynımı bir daha indirmeyeyim.

arkadaşlar refah ve zenginlik konularında cd alan varmı sonuç nasıl bana bilgi verirmisiniz
bana çağrı atın ben ararım

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri