- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba;
Benim sorumu da yanıtlarsanız sevinirim
A İ E V ?
Benim sorumu da yanıtlarsanız sevinirim
A İ E V ?
EİİİL? Bende istiyorum![]()
nası kıskandım ,nası kıskandım) napıyorsunuz ya shamanic de yazmış... ben de yazarım madem
![]()
ZBAİG ? ya da ZBGA ? Hangisini cevaplarsanız,ikisi de çok önemli şuanda benim için.Sevgiler...
Dediğim gibi I Ching değil tam yaptiğimiz.Onda soruyu tam bilmek gerekir.Ben son denemelerimi yapiyorum...Bundan sonra artik konu başliğinda kendi baktiklarinizi yaziniz...
Bu son baktiğim I Ching di...
Bundan sonra kendi kendimize bakip burada yazalim..
Soruyu bilmeyince yorum pek olmayabiliyor.Normalde soru sorulup oyle yorum yapilir cunku...
hayal ablacım bende bi sordum banada bakrmısın nolur. harfler şunlar e a k i i a l a heyecena bekliyorum kestane kebap acele cevap![]()
Zahmet olmaz tabii ki ancak daha önce yazdiğim üzere kendiniz de yapabilirsiniz bunu..
Önce niyet edin.İçinizde kesinlikle şüphe olmasın.Sonra elinize bir kitap alıp rast gele açın.
Bazen sorduğunuz sorudan bir yada bir kaç kelime cevapta geçebilir.
Zahmet olmaz tabii ki ancak daha önce yazdiğim üzere kendiniz de yapabilirsiniz bunu..
Önce niyet edin.İçinizde kesinlikle şüphe olmasın.Sonra elinize bir kitap alıp rast gele açın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.