I Ching Denemeleri

sorumun cevabı değildi. fakat hemen her konuda otomatik düşüncelerimin olduğu doğru :)) teşekkürler..

sorumun cevabı değildi. fakat hemen her konuda otomatik düşüncelerimin olduğu doğru :)) teşekkürler..
Bazen tam soruya yanit yerine sizin o an bilinçaltınızda takili başka bir soruya da yanit gelebiliyor...

Birde burada amacımız zamanla gelistirmek bu tekniği benim de zaman zaman emin olmadan baktiğm oluyor konu ilerledikçe sezgiler artacak ve daha net yanitlar gelecektir...

blissy

size sorumun harflerini yazdıktan sonra (daha sizden cevap gelmeden) soruma konsantre oldum ve gözlerimi kapatıp kütüphanemden rastgele bir kitap seçtim. gariptir ki, yayınlanma aşamasında emeğimin geçtiği, her satırını hatta her sözcüğünü tek tek bildiğim, karakterlerini her an yanımda olan kişilerden çok daha iyi tanıdığım bir romandı seçtiğim. yine soruma konsantre olup gözlerimi kapatıp rastgele bir sayfa açtım. diyalogların olduğu bir sayfaydı. ve sanki karakterlerden biri benim sorumu soruyor diğeri ona cevap veriyordu diyaloglarda. ayrıca yukarıda söylediğim gibi karakterlerin iç dünyalarını çok iyi bildiğim için alt (ara)mesajları da alabildim. yani soruma cevap olacak şekilde yorumlayabildim. ilginç bir deneyimdi. çünkü kitabı sadeleştirmiş ve kitaptaki her cümleyi ben kurmuştum zaten. ve aldığım cevap benim iç sesim gibiydi. tüm cevaplar kendi içimde duygusu verdi bana. tekrar teşekkür ederim bu yöntemle tanıştırdığınız için.

Atakan Bey ,

Şöyle kısalttım :) inşallah uygundur ::)

E I A Ş A actionsmile

Atakan Bey ,

Şöyle kısalttım :) inşallah uygundur ::)

E I A Ş A actionsmile

Bİr önce ki baktiğimda da şimdi baktiğimda da sizinle ilgili öfke konusu çıktı..
Bildiğim kadarı ile öfkeli bir insan olmadığınız için bu konunun çıkması beni şaşırttı ve yanlişlik olduğunu düşünerek sorunuzu sadeleştirmenizi istedim..dusun2
Tekrar aynı konu çıkınca mecburen yaziyorum...Demek ki hayatınızda ki en yoğun duygu kendinize yada dışarı yönelttiğiniz öfke...

Geleneksel olarak öfke ile başa çıkabilmek için iki yol vardır.Öfkenin içe yönelmesi yada öfkenin dışa yönelmesi...
Birinci çözümün hastalıklı olduğu düşünülür.Saldırganlığınızı içe döndürürsünüz ve öfkeyi içinize çekip yutarsınız.Bu kesinlikle sizi çürütür suçluluk ve depresyona yol açar.
İkinci yolun ise sağlıklı olduğu söylenir.Duygularınızı dışa vurdukça kendinizi daha iyi hissedersiniz.Bu basit yaklaşımda işe yaramayabilir.Öfkeyi tamamen dışa vurmuş bir şekilde gezerseniz insanlar bir süre sonra kaçık olduğunuzu düşüneceklerdir.

Üçüncü seçeneğiniz var.Öfke yaratmaya son verin.

Sizi kim kızdırıyor?

İnsanlar!
Kahretsin!
Hepsinden bıktım!
İnsanlardan uzaklaşmalıyım!

Diğer insanlar sizi kizdiramaz.
Diğerleri size ne kadar terbiyesiz yada haksız gözükürlerse gözüksünler onlar sizi üzemezler hiç üzmediler ve hiç de üzemeyecekler.Gerçek şu ki yaşadığınız her korkunç öfkenin her damalasın yaratan sizsiniz.

atakan bey birde benim soruma bakarmısınız.
LHİ

atakan bey bende isterim :)

a l u ı v ?

Teşekkürler Atakan Bey:)

Soruma cevap olmadı :(( ama olsun
Şükürler olsun ki karakter olarak öfkeli olmadığımı biliyorum ,insanlar da beni öyle tanırlar :)
Ancak hayatımda hep öfke aile üyeleri sebebiyle oldu yani öfkeye maruz kalmışlığım vardır :)

Yazdığınız öfkeyle ilgili şeyleri de çok doğru buluyorum onaylıyorum..Bunu zaten hep kendim insanlara öğütlerim ve yollar gösteririm deşarj olmaları için:)
Bunları genel öğütler olarak alıyorum

Keşke soruma cevap bulabilseydim :(

Teşekkürler..

bende sormak istiyorum..

Daia?

Uav?
İv?

sevincli çok ilginç bir bölüm olmuş..
emeğinize sağlık.. kiss3

ben de şansımı denemek istiyorum.. y789

u a e o

56lz6.gif
teşekkür ederim.. ark5

Bu bölümün amacı bu konuda ki yeteneğimizi çalışarak geliştirmek.Ben ne sorulduğunu bilmediğim için ve bazen tam konsantre olamadığım için tam cevaplar gelmeyebilir.Kendiniz de sorularınıza yanit bulabilirsiniz.
Ben özellikle kendim ile ilgili konularda daha çok yanit aliyorum...

Bunu yapabilmek için öncelikle içinizde ki tereddütü tamamen yok edin.Acaba cevap gelecek mi acaba doğru yanit mi geldi yanliş sayfa mi açildi yanliş konu başliği mi geldi gibi tereddütleri bir yana birakin.Kendinizi yanita değerli hissedin...Bu deneyimlerinzi paylaşin.Mesela Ruhsal kendi bakmış ve güzel bir yanit almiş....

Birde ben dün dolar ne olur diye baktim.
y789Abim ve babam arabalarını satmislardi ve en son dolarda duruyordu.Cuma baktim dolar düşecek babam'ı aradım abimi aradım her ikisi de kararsiz kaldi sen bilirsin ama pazartesiyi mi beklesek dediler .Neyse insiyatif kullanip sattim ve cuma 1665 sattiğim dolar bugun kapanista 1615 lere inmisti.Bakalim yarin ne olacak....Imf ile anlasilamamis ama uzun vadede bende oldukça düşeceği çikti..Hatta 1430 lara kadar gidecek gibi göründü...

bende sormak istiyorum..

Daia?

Uav?
İv?

Daia

Normalde tek bir soruya bakiyorum..
İlk sorunuzla ilgili çıkan şey şu Gözbebeğimiz gibi baktiğimiz her türlü suyunu verdiğimiz ihtimam gösterdiğimiz çicekler açmazken nasil oluyorda kayaliklarda çicekler açabiliyor.Üstelik hiç bir imkanları olmamasına rağmen.Yani bu konu için çok fazla şartlara bakiyorsunuz oysa ille bu şartların oluşması gerekli değil.Bu şartlar oluşmadan da başariya ulaşanlar var...

Uav
Bu konu ile ilgili olarak Anneniz ile ilgili bir şeyler çikti...O sizi destekliyor hatta sizin için yalan söylüyor ancak siz de bunun için suçluluk duyuyorsunuz...

Daia iv
Bu konu ise iş hayatı ile ilgili olabilir.Genel olarak olabilir.Çok abartılı yersiz endişeleriniz var oncelikle bunlardan kurtulmaniz gerekiyor...

atakan bey birde benim soruma bakarmısınız.
LHİ

Sizinle ilgili sayfada düşesler falan çikti...

Politikayla yada dünya olaylarına karşı pek bir ilgim yoktu...Olaylara karşı bu kayıtsızlığımdan dolayı düşes bana bir çocuk olarak bakiyordu...

Bu demek ki çevrenizde ki insanlardan beklentiniz yüksek.Bir yandan masal tadinda olsun böyle düşesler gibi ama diğer taraftan kültür çevreye karşı ilgi ariyorsunuz.

Anne ile aranızda bir anlaşmazlık var.Özellikle bazi mülklerin alimi ile ilgili olabilir...

atakan bey bende isterim :)

a l u ı v ?

O geldiğinde nereye gidiyorsun diye sor ve o da rüzgarin sürüklediği yere diyecek.o zaman sen de olaya daha filozofça yaklaş De ki o zaman bacakların yok demek.çünkü ruhun bedeni yoktur ve rüzgar rıuhu hiç bir yere götüremez.

Hayat böyledir iştye.ona hazırlanamassın onun için hazir olamassın.güzelliği mucizesi de budur seni hep hazirliksiz yakalar hep sürrpriz yapar..gözlerin varsa her anın bir sürpriz olduğunu ve önceden hazirlanmiş hiç bir cevabın işe yaramayacağını görürsün.
ben sana sadece hayatın doğasında ki bir kuralı öğretiyorum.kendine karşı itaatkar ol,kendine ışık tut ve o ışığı izle,o zaman bu sorunla asla karşılaşmazsın.her ne yapiyorsan o doğru olur ve yapmadıkların yapılmaması gerekenlerdir.

Yaşamla temas halinde olmanın yaşamın gerisinde kalmamanın tek yolu suçlulukla dolu olmayan bir kalbin olmasıdır.,masum bir kalp.Sana tüm anlatılanları unut,yapılması ve yapılmaması gerekenler hakkında,kimse bu konularda senin adına karar veremez.

Senin için karar vermeye kalkışan şarlatanlardan uzak dur!!!!

sevincli çok ilginç bir bölüm olmuş..
emeğinize sağlık.. kiss3

ben de şansımı denemek istiyorum.. y789

u a e o

56lz6.gif
teşekkür ederim.. ark5
Sizde de bazi mülk alimlari gözüküyor...Ayrica Anne ile bazı konularda anlaşmazlıklar var...

Birde teyzeniz var mi bilmiyorum ama teyzenizin yeri başka sizde...
Beni Teyzem'in sevdiği gibi seviniz diyorsunuz...

actionsmile

O geldiğinde nereye gidiyorsun diye sor ve o da rüzgarin sürüklediği yere diyecek.o zaman sen de olaya daha filozofça yaklaş De ki o zaman bacakların yok demek.çünkü ruhun bedeni yoktur ve rüzgar rıuhu hiç bir yere götüremez.

Hayat böyledir iştye.ona hazırlanamassın onun için hazir olamassın.güzelliği mucizesi de budur seni hep hazirliksiz yakalar hep sürrpriz yapar..gözlerin varsa her anın bir sürpriz olduğunu ve önceden hazirlanmiş hiç bir cevabın işe yaramayacağını görürsün.
ben sana sadece hayatın doğasında ki bir kuralı öğretiyorum.kendine karşı itaatkar ol,kendine ışık tut ve o ışığı izle,o zaman bu sorunla asla karşılaşmazsın.her ne yapiyorsan o doğru olur ve yapmadıkların yapılmaması gerekenlerdir.

Yaşamla temas halinde olmanın yaşamın gerisinde kalmamanın tek yolu suçlulukla dolu olmayan bir kalbin olmasıdır.,masum bir kalp.Sana tüm anlatılanları unut,yapılması ve yapılmaması gerekenler hakkında,kimse bu konularda senin adına karar veremez.

Senin için karar vermeye kalkışan şarlatanlardan uzak dur!!!!

waowww 2588925889
teşekkürler atakan bey.25889

EİİİL? Bende istiyorum :)

nası kıskandım ,nası kıskandım :)) napıyorsunuz ya shamanic de yazmış... ben de yazarım madem:P

ZBAİG ? ya da ZBGA ? Hangisini cevaplarsanız,ikisi de çok önemli şuanda benim için.Sevgiler...

sevincli mügee cim... hoşgeldin tatlım.. ark5

nerlerdesin kuzum sen.. çalışmaya bir başladın yazılarına hasret kaldık..
mesajını görmek hoş bir süpriz benim için sevincli lütfen bu kadar uzun ayrı kalmayalım..

sevgiler.. kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri