Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3

2 gun uyurken dinledim (diger telkinlerle birlikte) ama ters etki yapti. Onun icin dinlemiyorum. Ama alarm gibi kullanmak iyi fikir ola bilir.

gonderdiginiz mp3 giris yapamadim nereden satin alabilirim hollandaya nasil gonderilecek istekli olmamin sebebi dun sadece siteden 2 saat dinledim sabah uyanabildim ama yataktan cikmak istemedim o baska tabi

erken uyanma telkini atakan bey in bizlere hediye olarak sunduğu telkinlerdendir.

bu konuya ait birinci mesajın sonunda yer alan linkten indirebilirsiniz..
aynı linki indirme işlemi için yurt dışındaki arkadaşlarımızda kullanabilirler..

farklı bir telkin ile ilgili ise hayatimdegisti rumuzlu atakan bey e özel mesaj atabilirsiniz..

sevgiler.. actionsmile

Bunun Su sesi olmayan bir versiyonunu da yapabilirseniz minnettar oluruz zira uyurken kazaya uğramak olası bu kadar su sesli bir telkin akabinde :)

İndiriyorum.Yakın zamanda listeme ekleyeceğim.Teşekkürler...

bu telkini en fazla 4 yada 5 defa dinledim.cumartesi dinlemeye başladım.sabaha kadar durdu.yani ona sıra gelinceye kadar en fazla 2-3 defa dinlemişimdir.pazar sabah 7'de uyandım ve 8.30 da yataktan kalktım.pazar gece 3 te ancak yattım.ve bugün sabah saat 7.10'da çok rahat uyandım.gün içinde hiç uykum gelmedi.hâlâ uykum yok ve yorgunluğumda yok.sanıyorum bunlar bu telkinin sayesinde.tabi önce Allah:)akşam kpss çalışacağım 3 defa ard arda dinleyecğeim bu telkini ve sonra derse başlayacağım.umarım işe yarar.bu kpss döneminde işime yararsa o kadar mutlu olurum ki anlatamam.telkini yapan ve paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler...

yeni üye oldum :) yaklaşık 3 saattir okuyorum :) sanırım bunuda ekleyerek listemi tamamlıycam:) 12 gün sonra sınavım var umarım daha da güzel olur ondan sonra herşey daha fazla vakit ayırıp geliştirebilirim. çok teşekkürler.::)

çok teşekkür ederz atakan abi denemek ve sonuçları paylaşmak için 4 gözle bekliyorm ::)

inşallah faydalı olur, gece yatmak içimden gelmiyor, gündüzde kalkmak!

ÇOK HEYECANLANMIŞTIM TELEFONUMA HEMEN YÜKLEMEK İSTEDİM DAHA ÖNCE SİGARA BIRAK KENDİNE GÜVEN GİBİ TELKİNLERİ BU TELEFONUMA ÇOK RAHAT İNDİREBİLMİŞTİM AMA BU LİNK İÇİN DESTEKLENMİYOR DİYOR :( ÇOK ÜZÜLDÜM NASIL YÜKLEYECEĞİM TELEFONUMUN MODELİ N82 LÜTFEN YARDIMM

Telkin erken uyanma konusunda oldukça başarılı ancak uykudan verim alınması konusunda sıkıntı var sanıyorum.

Bunun için tüm gece telkini dinlemek yerine telefonunuza ekleyip alarm şeklinde kalkmaniza bir saat kala başlatabilirsiniz.Yada telkini gündüz dinleyerek erken kalkma alişkanliğini kazanabilirsiniz.

Gündüzden kasıt uyandıktan hemen sonra mı? Yoksa gün içinde midir? Başka bir başlıkta da akşam saatlerinden itibareren dinlenilsin denilmiş... Düzenleyip yenisini eklemeniz mümkün müdür? Zaten çok geç uyuyan ve uyanan biriyim. Daha da kötü etki yapmasın! Yani dediğiniz gibi uykudan verim alınamaması... Uykum bölünmeden uyuyorum en azından. Bunu da kaybetmek istemem. Siz söyleyin ne yapayım ben şimdi???

şimdi tatildeyim ama ikinci dönem başladığında bu telkine çok ihtiyacım olacak =)

benim asıl sorunum geceleri uyuyamama

İndiriyorum şimdi,Atakan bey teşekkürler.İhtiyacım vardı böyle bir telkine,bu gece dinleyip yarın gelişmeleri yazarım.

HERKES EN KISA SÜREDE ETKİLERİNİ YAZACAĞINI SÖYLEMİŞ FAKAT BİR ALLAHIN KULU BİLE YAZMAMIŞ. KEŞKE YAZSALARDI.

bi indirebilsem yorum yazıcam da..:(

ben bu rar dosyasını indiriyorum ama sonra bilgisayarda bulamıyorum..bi de mp3 olarak nasıl ındırebılırım yardımcı olurmusunuz..yapamıyorum..

indiriyorum bu rar dosyasını ama dinliyemıyorum yardımcı olurmusunuz mp3 olarak indiremıyormuyum :( off bu gece dinlicektim ne güzel :(

Gercektende genelde yorum yaparım diyenler gitmiş gelmemiş:)

Ben bir ay oncesi kadar indirmiştim bu mp3 ü , deneyeyim dedim fakat sonuc alamadım : 1 hafta boyunca dinlemiştim sık olarak. geceleride acık bırakıyordum uyudugum yerde de dinliyordum ama olmadı.
fakat Ben dinlerken arada kardeşimin duymasını da saglıyordum onun haberi yoktu boyle bi mp3 oldugundan , ona 2-3 gun içinde etkisini gösterdi cogu zaman erken kalkıyor. (Benden gec uyanırdı o :) ). Neden erken kalktıgını sordugumda da bilmiyorum sabahları uyayamıyorum diyor.
hala umudum var ama arada dinliyorum bu mp3 :( . Belkide mp3 un içerigini bildigimden bilinc altıma yerleşmiyor.

sheen Winrar dosyası içinde hem mp3 hem de telkin içeriği olan word dosyası bulunuyor tabi winrar dosyasını açmak için pc de winrar programının da yüklü olması gerekiyor. Ben 2 haftadır dinliyorum faydasını gördüm hala dinliyorum hatta dinlemekten vazgeçemiyorum :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri