Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3

ben ilk dinlediğim gece çok erken uyandım ama diğer günlerde işe yaramadı

dün tam 12 saat dinledim ve erken kalkmam gerekirken 1 saat geç uyandım. İşe geç kaldım tabi :) Neden sizce?

Okuduklarım ve yaşadıklarımdan yola çıkarak söyleyebilirim ki erken ve zinde uyanmak için öncelikle en önemli ve gerekli 3 nokta var:

1. Minimum bize yetecek uyku süresini belirlemek
2. Hergün mümkünse aynı saatte uyumak
3. Uyanmak istediğin saate beyin saatini kurmak :)) yani kendini şartlandırmak

Bunları uygularsanız istediğiniz gibi geç kalmadan zamanında uyanabileceğinize inanıyorum.

indirdim.dinleyeceğim.teşekkürler... :)

yillardir insomnia ile hipersomnia ( ama ne hipersomnia rahatlikla mega yada uber hipersomnia diye adlandirabiliriz benim durumu) arasinda gidip gelen ben, sayenizde cok yorgun gecen bir gunun ardindan sabah bes sularinda uykuya dalip on gibi uyandim isin ilginc tarafi kac saat uyumus olursam olayim yorgun kalkan ve yataktan ayrilmak icin bir kac dakika beklemek zorundayimdir ama bugun dinc bir sekilde uyanabildim, bunun icin size cok tesekkur ederim.

ben de 12 saat uyuyorum.hemen indirdim .bakalım bende bile faydası olacak mı..saolun atakan bey.gelişmeleri ben de bildiririm.teşekkürleeeeeeeeeeeeeeeeer.

ben de sadece suçluluk scriptinde kötü oluyorum.bağ ağrsıs.bulantı.normaldir

ayrıca erken uyanma scriptini dinlememe rağman sadece ego güçlendirici ve suçlulu scripleriyle her sabah 8.30 da uyanır oldum.bu saat benim için oldukça erken.

ayrıca erken uyanma scriptini dinlememe rağman sadece ego güçlendirici ve suçlulu scripleriyle her sabah 8.30 da uyanır oldum.bu saat benim için oldukça erken.

Erken uyanmaniz sorun degil, sorun dinc bir sekilde mi uyaniyorsunuz yoksa yorgun bir sekilde mi?

çooooookk önemlli çokkkkk aciillll!!!!!!!! mp3 de sadece su sesi var .telkin yookk illgilelilere duyurulurrr yardımm acillllll.

ben indiremiyorum hatta link te görünmüyor uzun süre sizden ayrı kaldım ondan olabilirmi acaba sevgiler bende herkese

Merhabalar,
Ben burayı 10 gün önce keşfettim ve 10 gündür hayatım gerçekten değişti. Öncelikle siteyi hazırlayanlara çok teşekkürler..
Erken uyanamama hayatımı ciddi anlamda çok etkiliyordu, sürekli mutsuz ve depresiftim.Bu telkini dinledikten sonra içimde birşeylerin kırıldığına inanıyorum. Kuş gibi hafif uyanıyorum ve tüm günüm öyle geçiyor. Sadece 1 gece dinleyemedim ve ertesi eskisi gibi gibiydim. Saçım, duruşum herşey değişti.. şimdi daha fazla neler yapabilirim diye bakıyorum:) Bu telkin benim artık uyanma ilacım:)

Oncelikle Hosgeldiniz...

Telkinin etkilerinin olumlu olmasina sevindim senin adina..

Ama ego ve sucluluk telkinini bu telkinden once dinlemeni oneriyorum..
y789

atakan ben çoookk tşk edyorumm . şusıralarr özlellkle bu çok uyumaktan ve derslerm erken saatte olduğundan dolayı uyanamamaktann acayp şikayetçiydm. takk bu çıktı karşımaaa vee ben çok mutlu etti bu geceden tbaren denyorumm .saolunnnnn tekrardan;))

Ben indiremedim de yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler !

linke sağ tıklayıp farklı kaydet dediğimde world dosyasını indiriyor yanlış yerde miyim ? :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri