- Reaksiyon puanı
- 12
Ben bu telkini dinleyeli gerçekten 2 hafta olmuş
bende işe yaradı. Gece boyu dinliyorum tabi başka telkinler(kendine güven ve ertelemeyi bırak) de var yanında 6 saat dinliyorum geceleri ve 6 saatin sonunda kolayca uyanabiliyorum. Kesinlikle uyku bölünmüyor hatta kolayca uyuyorum. Kolayca uyumak için telkin listesinin başında bu telkin yer alıyor.
Birde okuduklarım ve yaşadıklarımdan yola çıkarak söyleyebilirim ki erken ve zinde uyanmak için öncelikle en önemli ve gerekli 3 nokta var
1. Minimum bize yetecek uyku süresini belirlemek
2. Hergün mümkünse aynı saatte uyumak
3. Uyanmak istediğin saate beyin saatini kurmak
) yani kendini şartlandırmak
Ben hergün 01:00-07:00 arası uyumayı tercih ediyorum. Saatimi kuruyorum ve bazı günler saatle yarışıp uyanıyorum. saatin çaldığını bile fark etmiyorum. 2 3 gün çok yorgun olduğum için dinlemeden uyuyakaldığım günler oldu (ama yine de 1 2 saat farkla erken uyandım
) Ben hala dinlemeye devam ediyorum...
Denemeye değer vazgeçmeyin başarmak için neden çok başaramamak için hiç bir neden yok.
Birde okuduklarım ve yaşadıklarımdan yola çıkarak söyleyebilirim ki erken ve zinde uyanmak için öncelikle en önemli ve gerekli 3 nokta var
1. Minimum bize yetecek uyku süresini belirlemek
2. Hergün mümkünse aynı saatte uyumak
3. Uyanmak istediğin saate beyin saatini kurmak
Ben hergün 01:00-07:00 arası uyumayı tercih ediyorum. Saatimi kuruyorum ve bazı günler saatle yarışıp uyanıyorum. saatin çaldığını bile fark etmiyorum. 2 3 gün çok yorgun olduğum için dinlemeden uyuyakaldığım günler oldu (ama yine de 1 2 saat farkla erken uyandım
Denemeye değer vazgeçmeyin başarmak için neden çok başaramamak için hiç bir neden yok.