HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
ay arkadaşlar üstteki yeni mavi çubuğu ben çok begendim çok kullanışlı olmuş Atakan Bey wave çünkü Bugunkü Mesajlar kısmına çok ihtiyacım vardı kara kara düşünüyodum nasıl yapsam diye becerememiştim bugun mesajlarını bulmayı sevincli956k

Ben sitemizin bu halini daha çok beğendim.İlk başta hiç hoşuma gitmemişti eskisini daha çok seviyordum.Ama şimdi bu yeni hali çok hoşuma gitti.Atakan Bey ve yardımcı olan arkadaşların ellerine,emeklerine sağlık.
Biraz önce mesaj yazmakla ilgili bir problem yaşadım.Sevgili Moderatorümüz Redflowers imdadıma yetişti.Çok Teşekkür ederim canım..
y789

Arzucum hoş geldin başta alışmak zor oluyor ben mide ağrıları çekmiştim giremiyorum diye :) şimdi alışınca böyle de çok seveceksin 956k

Esta piti piti Duru'cum y789

Her zaman.

Arzucum hoş geldin başta alışmak zor oluyor ben mide ağrıları çekmiştim giremiyorum diye :) şimdi alışınca böyle de çok seveceksin 956k

Hoşbulduk tatlım..Evet ilk başta pek alışamamıştım ama şimdi çok hoşuma gitti
smileydance

Sitenin görüntüsü muhteşem oldu gerçekten. blissy

Emeğinize sağlık Atakan Bey 956k

site değişmiş yaf ne güzel olmuş.
emeklerinize sağlık

Beğendiğinize sevindim benim de içime sinen bir çalışma oldu..
Bannerda ki fotografları Asya26 bulmuştu ,gökyüzü ve bulut animasyonu fikri bana ait,dönen cd'yi de bu tasarımı yapan Osman bey düşünmüş...
Forum da bu editlemeyi yapan Osman bey zaten portal sitemizin tasarımını yapmıştı.
Renkleri butonları da değiştirdik hepimize hayırlı olsun. actionsmile

Yanlız şu radyo seo sistemi ile çakışıyor olabilir.Bende 2 tane çıkabiliyor zaman zaman.Eğer sizlerde de oyle oluyorsa radyoyu kaldırıp onun yerine dinleme için buton ekleyebiliriz.

ben bu sabah bi yayın yapmak istedim ama yapamadım. winamp çalışıyordu.

arkadaşlar gerçekten çok güzel oldu,ilk başta epeyce zorlanmıştım,şimdi ise birçok şeyi keşfettim.aAtakan bey çok teşekkürler,ne diyelim artık ellerinize sağlık.

Atakan Bey, "bügünkü mesajlar" kısmı vardı galiab değil mi dün,keşke o yine olsa sevincli

Pamukçum Bugünkü mesajlar bölümü yine var. en sağdaki "yararlı linkler" başlığını tıklayınca altında çıkıyor smileydance

ay harikaa ohhhh başım göğe erdi khkh56 sevincli saol canımmm

Sanemce canim tesekkurler, bunu ogrendigim cok iyi oldu, Pakum gibi bende o bölümü ariyanlardanim..

bende "yararlı linkler" ne ki diye meraktan tıklayınca görmüştüm Pamuğum ne demek.. hakikaten yararlı bi link yani y789

arkadaşlar size komik birşey anlatmak istiyorum bir de benim ilginç buldugum birşey y789

geçen akşam bir meyve yedim hurma olarak geçiyor ama bu bildiğimiz küçük kuru olan hurmadan değil ,bazen görürdüm dışarda ne oldugunu anlayamazdım tropik meyve mi nedir çözemezdim..açıklamak için fotosunu da koyuyorum :))
Meyve-hurma-1.jpg

geleyim hikayeye :))) geçen annem almış ve ben bu yaşıma kadar yememiştim derseniz lütfen inanın..44a bu bana çok ilginç bir duygu geldi anlatamam :)) 30 sene geçti ve ben tadını hiç bilmediğim birşey yiyecektim :))Aman ammma abarttım dimi diyeceksinşz belki..ama öyle hissettim ve birt çocuk gibi heyecanlandım..956k hatta biraz sulu gibiydi nasıl birşey oldugunu bilmediğimden şeftali gibi akmasından korktum ehehe:)) ne detaylı düşünüyorum dimi:) neyse ısırmamla birlikte bambaşka birşey içimden dedim ki "Allahım be nne yiyiorum hayatımda böyle birşey yemedim ve böyle birşeyi tattığım için şükürler olsun,hayatımda yediğim en güzel şeylerden biri "bu sulu ama akmıyor ve küçücük şey sanki bal topu anlatamam çocuk gibi sevindim..Sonra anneme sordum adı ne tam olarak ben bunu bilmek isterdim böyle bir şeyin adını merak ediyorum çok muhteşem olmalı dedim..Adını o da hurma olarak biliyormuş kimse bilmiyordu sorduklarımdan..:(

Sonra 2 gun gecti ,TV'de yemekteyiz isimli bir program vardı orada sohbet ederlerken bu meyvenin lafı gecti ve yine herkes konuştu meyvenin adını bilen var mı gercekten hurma mı diye :))) Ve oradan bir bayan dedi ki :
"Hurma diye geçiyor ama adının "cennet meyvası" oldugunu biliyorum " dedi ..Ben dinlerken ağlamak istedim bilmiyorum böyle birşey yaşarken tattığım için ve böyle güzel bir adı oldugu için şükrettim :))))) Ona da bu yakışırdı tam düşündüğüm gibi :)))

[FONT=&quot]
atakan bey cim çalışmalarınız benim için fazla bilimsel olduğundan çoğunlukla manen
angelwings.gif
destek olabildim.. y789

size ve forumumuzun bu kadar güzelleşmesine vesile olan tanıdığım ve tanımadığım tüm dostlara sonsuz teşekkürler..
66379616gz6.gif

yenilenen adresimizde tüm can lar ile birlikte nice güzel birlikteliklere..

sevgiler.. actionsmile
[/FONT]

yararlı linkler kısmı gerçekten muhteşem olmuş atakan bey hiçbir ihtiyacı eksiksiz bırakmamışsınız orada 956k

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri