- Reaksiyon puanı
- 6
yanı bızım dınımıze gore mesela cekım yasası varmıymış nasılmış?
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
y789 berke aldığım kitap canım benim ii okurlar![]()
merak edenler için hediye gelen kitap
Selamlar... yeni geldim sinemadan... AROGA gittik... yerlere yattım. çok güzeldi...
Çok istediğim bir kitap bana hediye geldi... Dinlere göre çekim yasasını anlatan bir kitap... bakalım neymiş ne dedilmiş
Hayaaat beni neden yoruyosun?,
14 yıllık arkadaşım sıradaki parça sana gelsin dedi bu akşam otururken ve bu şarkı çıktı bahtıma
Bu kadar alakasızlık görmemiştim sevincli Hayat beni hiç yormuyor,ben onu yoruyorsam bu koşturmacalarımla kusuruma bakmasın artık olacak o kadar.
Hayat seni seviyorum,iyi ki benimsin sahip olduğum en değerli şeysin.
gercekten guzelmi?ben enden goremıyorum..acaba ben bı gun boyle gelıp hayatt cok guzelsın dıe haykırabılcekmıyım![]()
inadına ve herşeye ragmen hala cok güzelsin hayat 956k
Sitenin üst kısmı yakıyo arkadaşlarkrzm67 ne dersiniz?![]()
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.