HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
uyuma uyuma :) Ben de bekliyorum :)) Şimdi tekrar baktım,saat 2 deymiş tekrarı.

slm günaydın herkese, bugün herkes için güzel bi gün olması dileğiyle:9

Biraz geç oldu ama tünaydın diyeyim bari:))) Hava kapalı,yağmur ha yağdı ha yağacak...

Forumda şu an 6 kişiyiz.Bizden başka herkes uyuyor galiba uykulusmile .Nasılsınız?Birer kahve içelim miii? coffe2

Cafe yeniden mrhb.Bugün iyiydim arkadaşım bilgisayarda bir şey ayarlamak için gelecekti,gelmeden önce haber ver demiştim,gelmeden yeniden konuştuk.İşim bitince duruma bakarım dedi.Sonra pat diye geldi haber vermeden.Neden olduğunu bilmiyorum kızdım ben de niye haber vermedin diye.Söylendim biraz,gerçi alışıktır o benim dırdırıma,bazen deli diyip geçiyo :)) Sonra üzülüyorum acaba çok mu tepki verdim diye.Puff bu ara ben mi tersim bişeye tahammülüm mü yok anlamadım ya...Bu gidişle ben de bir günlük açacağım sanırım.12389

Sevgili Frezya,
Tepkilerimizin asıl nedeni çoğu zaman o anda yaşadığımız olay olmuyor. Birikimler bir yerde dışarı çıkmaya başlıyor ve bu zamanı biz ayarlayamıyoruz. Stres kapasitemizle alakalı herhalde. Mutlaka sen de arkadaşına kızmak için yapmadın bu davranışı ama ona denk geldi. 1 den 10 kadar say derler tepki vermeden önce. Ben bazen yapmaya çalışıyorum açıkçası çok da kolay birşey değil. Sen de dene istersen. Bir de nelere kızıp da tepki vermediğini düşün, farklı birşeyler çıkabilir altından...

Ben çoğunlukla bu arkadaşıma kızıyorum ama,altında ne var diye düşündüm de beni kırabilecek bişey de yapmadı ki hiç.Yakın gördüğüm,abim gibi gördüğüm için öyle rahat davranıyorum belki. Belki de ne kadar samimi olursam olayım,biraz duvar örmek istiyorum bilmiyorum ki:( Aslında ona kızdığım nokta kendisiyle alakalı,çok sessiz sakin,hani vur ensesine al ekmeğini.Ben de biraz kızıyorum bazen konuşurken mıy mıy konuşma bi sesin çıksın diye :)Farkında olmadan bununla alakalı bir tepki olabilir mi hiç bir fikrim yok.Bir alakası varsa da şaşırırım zaten.

Herkes kendi hayatını yaşıyor. Ne kadar nasihat vermeye çalışırsak çalışalım almıyorlar. Zamanı gelmeden kimse bir şey öğrenmiyor.

Haydi cafe ben uyumaya gidiyorum uykulusmile .İyi geceler herkeseee.

Arkadaşlar,sitenin giriş sayfasında sorun mu var?Ben son konuları göremiyorum.Sayfanın en altında da hata veriyor uyarısı var.Yoksa benim netimle mi alakalı ?

herekese günaydın
dün aynı sorunu bende yaşamıştım ama sanırım bu gün düzelmiş şimdilik sorun yok

Cee eee! Selam gençler ve kendisini her daim genç hissedenler!

426296_10150557730739182_180936529181_8880301_1299876519_n.jpg

Sweet çok ensteran birşey oldu:) Günlük tutmaya karar verdim biliyorsun. Formda bir yazıda günlüğünüz kırmızı kaplı olsun gibi bir yazı gözüme çarpmıştı. Geçen gün bir otel benim adıma bir ufak defter yaptırmış, ajanda gibi. Üzerinde de adım soyadım yazıyor, özel basılmış yani. Ve rengi KIRMIZI:))) Nasıl hoş bir tesadüf değil mi? Günlük ve istekler konusundaki yardımların için çok teşekkür ederim, iyi ki varsın arkadaşım:)

Benzer bir yazı benim de gözüme çarpmıştı ve benim hedef günlüğüm yeşildi ama artık kırmızı kaplı.

Anlattığınız muhteşem bir tesadüf bence. Siz de dilediklerini hayatına çeken sevgi dolu bir mıknatıssınız.

İstediklerinizi her zaman böyle kolaylıkla hayatınıza çekebilmenizi dilerim. Günlüğünüzdeki haberler hep mutlu ve gelişim dolu olsun.

Hedeflerimize günbegün emin adımlarla yaklaşmamızı seçiyorum.

Üsteğmen oldum heyo. Bir sonraki rütbeye kaç mesaj kaldı acaba?

derty

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri