HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamam,geçmiş olsun.Görüşürüz.İyi geceler canım.

Cafe cafe ben geldim yine,müdavimin geldi:)Ben de olmasam bu saatte sinek avlıyosun burda.Kimsecikler yokken kendi kendime konuşayım bari:) 12389 Günlük açsam mı acaba diye düşündüm bugün,kararsız kaldım,çok sevmem aslında ama bi an istedim.Sonra vazgeçtim.Demek ki zamanı gelmemiş.Neyse belki başka zaman,belki yarın belki yarından da yakın.Ya da sen bu saatte boş oluyorsun nasılsa ara sıra ben gelir,kendi kendime konuşur,konuşur giderim cafenin delisi olarak ahahaha khkh56 Allahım bazen kendimi çok seviyorum deli miyim neyim :) Sabah gelip 'frezya kendini hep sev demeyin tamam mı?'Seviyorum da bazen daha bi çok seviyorum,deliliğim tuttuğundan herhalde:) Sizi de seviyorum. Az önce ne düşündüm biliyor musunuz?Atlatması zor oldu ama bir kaç yıl önce benim için kötü olan deneyimi iyi ki yaşamışım da şimdi burdayım sizlerle tanıştım :)))Uzun bi zaman ara vermiştim,siteye hiç gelmiyordum,şimdi o aradan sonra herşey daha da bi oturmuş geliyor,Önceden bu kadar muhabbet etmezdik sanki şimdi burdaki arkadaşlarımı yıllardır tanıyor,hepsiyle bir şeyler paylaşmış,hepsini bire bir tanıyor gibiyim.Çook güzel arkadaşlarım oldu.Sizlerle olmaktan dolayı Mutluyuum Mutluuu 8977

Bence çok güzel. Ben de bazen kendi kendimi çok eğlendiriyorum ve acayip gülüyorum. Hatta kardeşim de söyler bunu. Bu kız da kendi kendini eğlendiriyor diye. khkh56 Bu tür zamanlarda kendimizi iyi hissediyoruz çünkü sevgimizi hatırlıyoruz. Daha çok seviyoruz kendimizi. O nedenle kendi kendine konuşmak bazen biriyle konuşmaktan daha sağlıklı olabiliyor.y789 İnadına kendini daha çok sev! khkh56

selam kızlar.. biricik aşkınız geldi sevincli

öhöhmm guitar guitar yeaa artiz olmak zor işş khkh56

öhöhmm guitar guitar yeaa artiz olmak zor işş khkh56
artizzzz seniiiiiiiii gelip bir de hava atıyoo terbiyesiiiiiiz,bu ne kendini beğenmişliktir yahuu krzm67

@frezya: Bu Kafenin duvarlarının dili var. Sen gidince bize bir bir anlatırlar senin onlara anlattıklarını.[/QUOTE]
Anlatsınlar,anlatsınlar.Yeter ki size anlatsınlar :)

Günaydın herkese. tatilsmiley

Mutlu bir gün diliyorum herkese :)

Bugün tesadüfen Star Tv'de Melek Baykal'in programini izledim, tesadüf degildi elbette =)

Veee kimleri göreyiiimmm: Abdullah bey ve Özlem hanim Melek Baykal'in konuguydu... Cok mutlu olduuum onlari görünce :)

Mutlu bir gün diliyorum herkese :)

Bugün tesadüfen Star Tv'de Melek Baykal'in programini izledim, tesadüf degildi elbette =)

Veee kimleri göreyiiimmm: Abdullah bey ve Özlem hanim Melek Baykal'in konuguydu... Cok mutlu olduuum onlari görünce :)

bende istiyordum izlemek ama kaçırdım:(

Ve merhaba yeniden...actionsmile

Jenny üzülme,eğer o saatte uyuyor olmazsan gece programın tekrarı oluyor.Sanırım 02:00 gibi. Ben de kaçırdım gece tekrarını izleyeceğim.

çok sevindim buna hemen açıyım ozaman uyumam inş:)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri