Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
artizzzz seniiiiiiiii gelip bir de hava atıyoo terbiyesiiiiiiz,bu ne kendini beğenmişliktir yahuu krzm67öhöhmm guitar guitar yeaa artiz olmak zor işş khkh56
Mutlu bir gün diliyorum herkese
Bugün tesadüfen Star Tv'de Melek Baykal'in programini izledim, tesadüf degildi elbette =)
Veee kimleri göreyiiimmm: Abdullah bey ve Özlem hanim Melek Baykal'in konuguydu... Cok mutlu olduuum onlari görünce![]()
bende istiyordum izlemek ama kaçırdım![]()
Jenny üzülme,eğer o saatte uyuyor olmazsan gece programın tekrarı oluyor.Sanırım 02:00 gibi. Ben de kaçırdım gece tekrarını izleyeceğim.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.