HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün hava öyle güzeldi ki sahile gittik.Taa hıdrellezden kalma dileklerim vardı sakladığım,baktım saklamakla bir şey olmuyor aldım denize bıraktım bugün girlhaha deniz kıyısında R.Şanal beyin negatif çekirdek inanç meditasyonunu,arkasından duygu toraklama çalışmasını sonra da koruma baloncuğu çalışması yaptım.Denizin kokusunu içime çektim,oooh çok güzel oldu.Bütün negatiflerimi bıraktım,aldım pozitiflerimi geldim blissy

419943_10150603632443112_748483111_8984455_1696735596_n.jpg

Çok güldüm ya buna. Ekonomik sayılabilecek hediyelerden, kutusu plastikse çeşitli amaçlarla kullanılabilir tabi. Hem ekonomik hem kullanışlı :)) Şaka bir yana değişik karşınızdaki şoke edicek bir hediye olabilir bulabilirseniz. Ne öyle tek taş karın mı doyurur? Aşk zeytin, peynir ile ekmeği bölüşmek değil miydi? Bu da şıpsevdi sakızları vari bir cümle oldu ama olsun herkese iyi geceler.

girlhaha iyiymiş bu :)İlahi sweet:) Benimse bana bir kalp peynir alacak sevgilim bile yok ağla2 Off canım sıkılıyo zaten bugün,bir sürü şey yapmam lazım ama o kadar uyumama rağmen canım sadece uyumak istiyor.Hiç birşey düşünmeden,hiç bir şeye takılmadan,uyumak.Her şey iyiyken,ben iyiyken depresyona giriyor olamam di miiii ooo67 Afetme meditasyonlarım da bitmedi.Affede affede bitiremedim ya,hem ben üzülüyorum hem ben affediyorum.Beni üzenler ne yapıyo acaba.Günlerini gün mü ediyolar?İ

Adam bana sevgililer günü hediyesi diye kaşar getirse o peyniri ona yediririm. khkh56

Millet şaşırdı artık ne yapacağını. y789

Dışarı çıktım,kendime geldim derken,can sıkıntımın sebebi de belli oldu :(Eve geldim,meditasyon yapıyordum,sonlarına doğru üzücü bir haber aldım:( Sevdiğim bir ablanın babası vefat etmiş,amcayı severdim,çok kibar ve iyiydi.Nasılsınız diye sorduğumda,iyiyim güzel kızım sen nasılsın?derdi.Allah rahmet eylesin.Evlerine gittik,kötü oldum.Tek tesellimiz Allah çok çektirmedi,kurtuldu.Onu hep o güler yüzüyle hatırlacağım.Üzgünüm...

Bunları buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum.Sanırım günlük gibi yaptım burayı.Arada sıkılınca falan yazıyorum işte,cafe de boş nasılsa diye.

Harika resimler bunlar :)) İlk bakışta hep sağ beyin resimlerine odaklandım. Sonradan sol beyinle ilgili resim ve açıklamaların olduğunu fark ettim. :)) Renkleri algıda seçiciliğimle ayırıverdim herhalde. Rengarenk şeyler benim dikkatimi daha çok ve kolay çekiyor. Teşekkürler.

Ayy artık şu affetme medi.lerim bitsin istiyorum.Yaklaşık bir aydır hergün birilerini affdiyorum:)Ammaaa dün gece gördüğüm rüyaa,geceni bi yarısı gözümü açıp ''aha bilinçaltım affettiğim kişileri iyice temizledi'' dedirtti bana:) İşe yaradığını ve bilinçaltımdaki gereksiz yüklerden kurtulduğumu bilmek,hissetmek nasıl rahatlatıcı anlatamam.Ha gayret devam.Yaklaşık bir hafta sonra bitmiş olacak.Ve ben yeni çalışmalarıma başlayacağım.Bu kadar azimli ve ara vermeden devam ettiğim için kendimi alkışlıyooor 25889 ve kendime iyi ki varsın diyorum girlhaha

ya arkadaşım bu affetme durumunu nasıl yapıyorsun... benim o kadar çok var ki affedilecekler hayatımda..nerden başlayacağımı bilemedigimden başlayamıyorum y789 liste filan yapıp onun üzerinden gittin heralde sende...

ya arkadaşım bu affetme durumunu nasıl yapıyorsun... benim o kadar çok var ki affedilecekler hayatımda..nerden başlayacağımı bilemedigimden başlayamıyorum y789 liste filan yapıp onun üzerinden gittin heralde sende...

aynı durum bende de var uzun zamandır uğraşıyorum. başarmaya başladım. ben öncelikle yakın zamanda aklıma geldiğinde beni en çok üzen yada sinirlendiğim kişileri affediyorum. arada geçmişi düşünüyorum. aklıma gelen olursa onları affediyorum zaten başlayınca hiç ummadığınız olaylar geliyor aklınıza. tabi insan önce kendini affedecek ve sevecek. arada meditasyon yapmakda işe yarıyor.dusun2

evet şöyle bi düşününce bile hiç hatırımda olmayan olay ve kişileri hatırlayıveriyorum..çorap sökügü gibi geliyor..bi yerden başlamakta fayda var evet.. kendi adıma en güzeli liste yaparak çalışmak..affettikce de üstlerini çizerim sevincli

simreecim,siteye ilk üye olduğum zamanlarda beni çok üzen bir-iki olay için çalışma yapmıştım,meditasyonla.Baya bir aradan sonra birden tam olarak affedemediğimi bir iki kez daha çalışmam gerektiğini düşündüm.eft yaptım önce sonra da meditasyona başladım.gülsemin de söylediği gibi meditasyon esnasında çooktan unutmuş olduğum kişiler bile geldi aklıma,çocukluğumdan bile düşün:) Her meditasyonda biri ya da birileri,baktım olacak gibi değil liste yaptım.Liste 5-10 kişiyle başlayıp 30 u aştı :)) Çoğu gitti azı kaldı şimdi.Ben özlem hanımın sesli affetme meditasyonunu yapıyorum.Sen de başla bir an önce emin ol çok hafifleyeceksin.

iyi 30 la kalmış:) ben meditasyon yapmadım hiç.hatta bi çakra meditasyonu var mp3, onu bile dinleyecem sözde 1 aydır erteliyorum hep, hazır degilim demekki :) ilk etapta hoopono yaparım diye düşünüyorum, ekleyebilirsem eft, ekleyebilirsem meditasyon inşallah :)

Şu affetme işi ve meditasyon nasıl yapılıyor,yeni başlayacaklara önerilerinizz neler arkadaşlar:)hiç denemedim daha önce..

iyi 30 la kalmış:) ben meditasyon yapmadım hiç.hatta bi çakra meditasyonu var mp3, onu bile dinleyecem sözde 1 aydır erteliyorum hep, hazır degilim demekki :) ilk etapta hoopono yaparım diye düşünüyorum, ekleyebilirsem eft, ekleyebilirsem meditasyon inşallah :)
Aman nerde 30 u geçti demiştim senin için saydım 50 yi geçmiş girlhaha Demek ki işe yarıyor bak hatırlamıyorum bile girlhaha Çakra meditasyonunu fln sonraya bıraktım.Önce bunları halledeyim de.hooponoyu bilmiyorum ben,ona daha sıra gelemedi ama eft den başla bari sen bir an önce.
Şu affetme işi ve meditasyon nasıl yapılıyor,yeni başlayacaklara önerilerinizz neler arkadaşlar:)hiç denemedim daha önce..
meditasyon bölümünü incele istersen,daha detaylı bilgiler var orda alhambra.

:)) evet evet başlıcam..hoopono ya da sıra getir bir an önce, çok baba yöntemdir o sevincli her an her durumda her yerde yapabiliyorsun ve çok tesirli art56art56

vaay 50 kişi he... kimbilir benim saysam kaç kişi çıkacak..ne ağır yükler taşıyoruz sırtımızda farkında olmadan sadanim ..neyse ki farkına vardık sevincli

incele arkadaşım..geçen gün bi yere geç kalıyordum..otobüs geldi hemen bindim, normalde bekliyorlar bi 5 10 dk otogarda.. ben başladım hoopono yapmaya devamlı..şoför hızlı hızlı sigarasını içip koştur koştur bindi yerine kalktık ve tam zamanında yetiştim:))) ben seviyorum bu yöntemi yaa...uygulayanlarda memnunlar hep zaten partysmiley

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri