Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
evet ama ilk basta çarpı işareti vardı biri düzeltmiş olmalı sapkal89redflowers ' Alıntı:Ceren'cim görünüyor resim
ceren18 ' Alıntı:
evet bigcicim golden ben hamileyken almıstım köpegi yavrularını baya pahalıya satmıstım girlhaha ben artık yavru alıp büyütmek istiyorum büyük alınca zor alışıyo sanemce abla insallah bahçeli evinde alırsın bizde sevmeye geliriz ttli3sanemce ' Alıntı:Cerencim çok şeker bişey bu ttli3 ben yıllardır köpeğim olsun istiyorum.. daha önceki ev sahibim onay vermemişti.. şu an oturduğum evde bahçe var ama sadece bana ait değil, sitenin bahçesi.. kabul edeceklerini sanamm çocuklarda var çünkü.. sanırım ben kendi bahçeli evim olana dek köpek edinme sevdama ara vermek durumundayım sad456
ceren18 ' Alıntı:
ceren18 ' Alıntı:evet bigcicim golden ben hamileyken almıstım köpegi yavrularını baya pahalıya satmıstım girlhaha ben artık yavru alıp büyütmek istiyorum büyük alınca zor alışıyo sanemce abla insallah bahçeli evinde alırsın bizde sevmeye geliriz ttli3sanemce ' Alıntı:Cerencim çok şeker bişey bu ttli3 ben yıllardır köpeğim olsun istiyorum.. daha önceki ev sahibim onay vermemişti.. şu an oturduğum evde bahçe var ama sadece bana ait değil, sitenin bahçesi.. kabul edeceklerini sanamm çocuklarda var çünkü.. sanırım ben kendi bahçeli evim olana dek köpek edinme sevdama ara vermek durumundayım sad456
ceren18 ' Alıntı:
gerçekten çok sevinirim bigci yavru bir köpek istiyorum çeko gittiginden beri hiç köpek almadım eve hem sen yavruyu ayarlayana kadar bende annemi ikna edeyim yoksa köpekle birlikte kapıya koyar beni girlhahabigci ' Alıntı:ceren18 ' Alıntı:evet bigcicim golden ben hamileyken almıstım köpegi yavrularını baya pahalıya satmıstım girlhaha ben artık yavru alıp büyütmek istiyorum büyük alınca zor alışıyo sanemce abla insallah bahçeli evinde alırsın bizde sevmeye geliriz ttli3sanemce ' Alıntı:Cerencim çok şeker bişey bu ttli3 ben yıllardır köpeğim olsun istiyorum.. daha önceki ev sahibim onay vermemişti.. şu an oturduğum evde bahçe var ama sadece bana ait değil, sitenin bahçesi.. kabul edeceklerini sanamm çocuklarda var çünkü.. sanırım ben kendi bahçeli evim olana dek köpek edinme sevdama ara vermek durumundayım sad456
ceren18 ' Alıntı:
ben dobinin yavrularının tanesi bin € a sattım gecen sezonkini 4 bin € idi o safkana safkandı birini italyaya yollamısdım hatta bu sefer meraklıyla ciftlesdirdik kurt kangal kırması oldular felaket köpekler ve erkek hepsi sağlıkları cok iyi iri yarı öbür ciftlesme mevsiminede meraklıyı düşünüyoz eger o zaman hala köpek istersen gönüllü olarak sana birni verebilirim dedimya elimde tek kız kaldı onu saten vercekdim birine oda sozum vardı birisinew erzuruma gitti oda . aslında benim amacım dobi niyadını doldurdu itlaf kararı cıkdı belediye geliyo arada bi köpek öldü diyom kavga mavga ediyoz gidiyo dobide saten cok yasladın dobiyi köye yollayıp sivasa gitmek ordan 2 3 bin € a bi yavru alıp gelmek kangaldan vaz geçemiyorum yaaa kangalların tadı bi ayrı ama söz sana öbür mevsimde hala istersen birini verebilirim
ceren18 ' Alıntı:gerçekten çok sevinirim bigci yavru bir köpek istiyorum çeko gittiginden beri hiç köpek almadım eve hem sen yavruyu ayarlayana kadar bende annemi ikna edeyim yoksa köpekle birlikte kapıya koyar beni girlhahabigci ' Alıntı:ceren18 ' Alıntı:evet bigcicim golden ben hamileyken almıstım köpegi yavrularını baya pahalıya satmıstım girlhaha ben artık yavru alıp büyütmek istiyorum büyük alınca zor alışıyo sanemce abla insallah bahçeli evinde alırsın bizde sevmeye geliriz ttli3sanemce ' Alıntı:Cerencim çok şeker bişey bu ttli3 ben yıllardır köpeğim olsun istiyorum.. daha önceki ev sahibim onay vermemişti.. şu an oturduğum evde bahçe var ama sadece bana ait değil, sitenin bahçesi.. kabul edeceklerini sanamm çocuklarda var çünkü.. sanırım ben kendi bahçeli evim olana dek köpek edinme sevdama ara vermek durumundayım sad456
ceren18 ' Alıntı:
ben dobinin yavrularının tanesi bin € a sattım gecen sezonkini 4 bin € idi o safkana safkandı birini italyaya yollamısdım hatta bu sefer meraklıyla ciftlesdirdik kurt kangal kırması oldular felaket köpekler ve erkek hepsi sağlıkları cok iyi iri yarı öbür ciftlesme mevsiminede meraklıyı düşünüyoz eger o zaman hala köpek istersen gönüllü olarak sana birni verebilirim dedimya elimde tek kız kaldı onu saten vercekdim birine oda sozum vardı birisinew erzuruma gitti oda . aslında benim amacım dobi niyadını doldurdu itlaf kararı cıkdı belediye geliyo arada bi köpek öldü diyom kavga mavga ediyoz gidiyo dobide saten cok yasladın dobiyi köye yollayıp sivasa gitmek ordan 2 3 bin € a bi yavru alıp gelmek kangaldan vaz geçemiyorum yaaa kangalların tadı bi ayrı ama söz sana öbür mevsimde hala istersen birini verebilirim
cananderen ' Alıntı:bigciye benden bir nescafeeee..........bana da bir çayyyyyy kahvesmiley
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.