HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

tek şeker alayım saol kahvesmiley o zaman ben de sana limonata ısmarlayayım sung66

cananderen ' Alıntı:
tek şeker alayım saol kahvesmiley o zaman ben de sana limonata ısmarlayayım sung66

çok Teşekkur ederim ben su anda elimde buz gibi bi kola var ama içmiş gibi oldum dusunmen yeterli :$

ablam kuru kuru gitmez o çayy ikramım olsun bunlarda çay kuru pasta baska bi arzun olursa söyle

tuzlubiskuvi4oz3.jpg

cesitli+005.jpg

anammmm canım çekti nolacak şimdi.bigci.de bakem.mutfağa gidiyorum telafi etmeye gogogo

cananderen ' Alıntı:
anammmm canım çekti nolacak şimdi.bigci.de bakem.mutfağa gidiyorum telafi etmeye gogogo

hallederizzzz ablacım ürün yelpazemizz geniş

cikolatali_muzlu_yaspasta_1.jpg

limonata_tahinlikek.jpg

limonata_tahinli_kurabiye.jpg

sadece sana özel :)

ben size portakal suyu ikram edeyim bari taze taze ttli3

portakal_suyu.jpg
portakal_suyu.jpg
screwdriver_-kokteyl.jpg
c739d91d4a32c7ddce3ed5e80588d346.jpg

afiyet olsun efendim sung66

teşekkur ederim senemce ablacıgım senin elinden zehir bile yenir :)

boş gitmez o yanındada yeni fırından cıkmıs kek var burda bende sana ondan ikram ediyim ablam afiyet olsun

kek1ni7.jpg

Neyse bana müsade kafede kimse yokken kafeyide kapatayım zaten bugünlerde işlerde kesat fazla bir müşteride gelmiyor.Yarın mesai var yoksa sabah kalkamıyacağım Hepinize teşekkür ederim hepiniz çok iyisiniz.Benim hayatıma mutluluk kattınız.Karanlık dünyama güneş gibi doğup aydınlattınız.

bende yatayım bari artık ttli3
herkese iyi uykular tatlı rüyalar hismiley

hu huuu cafede birileri varmııı

kahvenin yanında

sicak_icecekler_18.jpg

2 şeş bi beş bide düşeş :P 1 mars ne ise cafede birileri varsa kahvenin yanında 2 tavla atalım kısacası tavlayı koltuk altına almaya gönüllü aranıyo
800px-Backgammon_board.jpg

ne ise anlasılan kimse yok saat 6 ya geliyo uyuyum en iyisi ben 1saatde olsa hadi bayyy

iyi uykular yatacak olan varsa :P

Yine kafe bana kaldı.Herkes boşaldı EEE kafe dostum sen ve ben başka kimse yok bir anlatabilsen djj bir dilin olsa nelere şahit oldun hangi olaylara ev sahipliği yaptın kimbilir.Kimbilir bu kafeyi hangi eski dostlar hangi birbirinden değerli arkadaşlar ziyaret etti. ark5 Kimbilir ne hikayeleri vardı ne sıkıntıları sad456 sevinçleri mutlulukları vardı u890 . Ha unutmadan aklıma gelmişken tüm fenerbahçeli doslarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum artık inşallah 2011 de şampiyon siz olursunuz. gssmile AAA pardon arada 2010 vardı atlamışım Ha birde şu 20 kusur yıldan bari alamadığınız kupayı bari onu bu sene alın ha bu konu ile ilgili bir başlık açacağım "Fenerbahce Türkiye kupasını en son aldığında" diye bakın görün o tarihta neler varmış kimler varmış

Cedrus'cum bu konuyu seninle başka bir platformda tartışalım olur mu?Kural gereği sitede din,siyaset ve futbol konuşmuyoruz.Anlayışın için teşekkürler.

Ve günaydııııınnnnnn. gogogo

Benim açıdan tartışacak bir konu kalmadı super Dostluk arkadaşlık kardeşliğin önüne ne futbol ne siyaset nede bir başakası geçebilir.Dostluk herşeyin üstündedir.sanada günaydın ark5

Günaydıııın bende geldim smiliyface

Hoşgeldin huzur vien1 kafemize tatlı bir huzur getirdin nikin gibi inşallah sende bir ömür huzurlu mutlu yaşarsın arkadaşım wave

günaydın arkadaşlar...

ben her zamankinden. mümkünse şekersiz ve kremasız sapkal89

İnşallah arkadaşım hep birlikte huzurlu ve mutlu yaşayalım uy897

kahve.gif

Bu senin Mümin.

istockphoto_1070847_cappucinno_with_latte_art.jpg

Buda Cedrus'la benim.Falda bakıcak bana. smiliyface

saol bacım sapkal89

allah gönlüne göre versin.
ne muradın varsa tez zamanda ola inşallah...

Afiyet olsun usta. Sağolasın varolasın. khkh56

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri