HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

kimsecikler yok galiba cafede

neyse zaten benim de karnım ağrıyo ıhlamur var mıdır acaba

ooooo taç yaprak ablam hg sefalar getiridn senemce abla özür dileyerek kırsam seni
4 oglanı sattım oglanlar yok saten bi tane kız var kızıda birine taaa ne zamandan sözüm var erzurumdan almaya geliyolar o arkadaşa vericem ama söz bir daha ki ciftlesme mevsimine 1 tane ayarlarım sana sözzz :d bka sımdıden hazırladım adını sen koy

allahım dobi bu mu sunun tatlılıga bak serakan aslında bitanede bana versen hiç fena olmaz girlhaha taç yaprak ben varım kafede çok geçmiş olsun

acaba benden başka ağustos ağustos kendini hasta eden var mı dunk56

yarın ben fuara gidecektim yaaa 88a

ne fuarı?

geçmiş olsun taçyaprak ark5

Ben kız istemem zaten Serkan teşekkür ederim yine de.. ben aslında husky istiyorum da, onlarda çok zeki olmuyormuş araştırmalarıma göre.. çok geç öğreniyorlarmış..köpek bile olsa zeka çok önemli benim için..

sağol cerencim bigci naber nasılsın ablacığım gözünaydın yavruların olmuş

taç yaprak ablam bende 2 gündür cok merak ettim seni yaaa içime bi kurt dusdu üzüldüm acaba hastamı dedim cok geçmiş olsun yaaa agl34

ceren dobi bu degil bu dobinin karısı meraklı yavruları öbür ciftleşme mevsiminden 2 tane söz size ayırcam ama erkek olursa istiyolar :S bırakmıyolar peşimi birisi erzurumdan geliyo almaya biride antalyadan 1.000€ a sattım erkekleri kızıda bi arkadaşım istedi ona verdim ama öbür ciftleşme mevsimine birer tane yavru size sözz senemce abla bi ara senle muhabbet edelim özelden felan sana köpekler hakkında bilgi veriyim hismiley

sagol taçyaprak ablam yavrular oldu ama anaları hasta oldu gözlerini yeni açdı yavrular işte sattım da analarından kesecem en az 18 günlük olmasını bekliyoz

izmir fuarı

Geçmiş olsun taçyaprak Bende bu mevsimde nezle oldum Ha bire hapşuruyorum.Ne oldu anlamadım.

geçmiş olsun taçyaprak, tylolhot at tavsiye ederim.

birisi bana şifa mı gönderdi ne karnım rahatladı en azından sancı girmiyo ohh bee

kimse Allah razı olsun

novasibir ne ilacı o ben bilmiyom

bu arada askinsofi hoşgeldin vien1 sana da geçmişler olsun

taçyaprak ' Alıntı:
birisi bana şifa mı gönderdi ne karnım rahatladı en azından sancı girmiyo ohh bee

kimse Allah razı olsun
,

bu kadar çabukmu :S allahım ablam bi an evel iyileşsin rahatlasın dedim içimden :S

valla ben de şaşırdım ama geçti ilk mesajı yazdıktan sonra

bilgisayarın başından kalkmıştım çünkü resmen sancı gelmişti ama şimdi rahatım yoksa hala burda olmazdım o sancı sürse içinden dua ettiğin için teşekkür ederim kiss3

soğukalgınlığı falan mı ? eczanelerde satılıyor toz ilaç, limon suyu gibi bir şey.

taçyaprak ' Alıntı:
valla ben de şaşırdım ama geçti ilk mesajı yazdıktan sonra

bilgisayarın başından kalkmıştım çünkü resmen sancı gelmişti ama şimdi rahatım yoksa hala burda olmazdım o sancı sürse içinden dua ettiğin için teşekkür ederim kiss3

ablam sen iyileş yeterki duvalarım hep seninle hep duvacınım

sanemce ' Alıntı:
geçmiş olsun taçyaprak ark5

Ben kız istemem zaten Serkan teşekkür ederim yine de.. ben aslında husky istiyorum da, onlarda çok zeki olmuyormuş araştırmalarıma göre.. çok geç öğreniyorlarmış..köpek bile olsa zeka çok önemli benim için..

abla sana bi davar köpegi alalım o zaman akbaş uygundur evdede beslenir fakat 2 yıl yaşar en fazla sen süs köpegi al sadece husky ler hiç bi halttan anlamaz safkan sa süs köpegidir o süs için çişini ögrenir gel gel git git seni korumaz etmez oyuncak ayı al daha az masrafsız olur yada kedi al abla evin nasıl bilsem sana ona göre kopek önericem ama bence sne teriyer cinsi köpeklere bak husky kangal sana gitmez aslında sana saglam bi akbaş var bizim köyde yavru onu yollarım sana ama sen bakamazsın ona onun için toprak alan lazım betonda fazla yaşayamıyolar ölüyolar bide benim kangalların bakımıda kolay hemen her seyi ögreniyolar sahiplerini koruyolar hemen sahipleniyolar sahiplerini tanıyolar fakat beton onları yavaşlatıyo mama kadar betonda onemli toprak ve geniş bi alan lazım abla sen kuşa bak kuşa kuş al sevincli ama yok köpek diyosan bi 10 ay sabret sana öbür döllenme mevsiminde bi erkek yollayım dobiyle meraklının yavrularından yani anladın demi abla demek istedigimi . beton köpeklere zararlı sevincli

ne ise ben yatıyım finnnn bu gecelikde bu kadar cafemiz kapandı efenim aslında biz bu cafeden kurtulalım bu ne ya geç saatte kapatsan biri içerde olyo en iyisi biz buraya acık hava bi tezgah diyelim kokareççi nasıll fikir
bundan sonra bizim cafe kokareççi tamammı 24 saat açık smiliyface gulensmiley

kapanışı güzel bi resimle yapıyorum .

373.jpg

Günaydın nerdesiniz herkes uyuyor mu hala gogogo .Hadi kalkın artık kalkın kalkın clapping

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri