Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
,taçyaprak ' Alıntı:birisi bana şifa mı gönderdi ne karnım rahatladı en azından sancı girmiyo ohh bee
kimse Allah razı olsun
taçyaprak ' Alıntı:valla ben de şaşırdım ama geçti ilk mesajı yazdıktan sonra
bilgisayarın başından kalkmıştım çünkü resmen sancı gelmişti ama şimdi rahatım yoksa hala burda olmazdım o sancı sürse içinden dua ettiğin için teşekkür ederim kiss3
sanemce ' Alıntı:geçmiş olsun taçyaprak ark5
Ben kız istemem zaten Serkan teşekkür ederim yine de.. ben aslında husky istiyorum da, onlarda çok zeki olmuyormuş araştırmalarıma göre.. çok geç öğreniyorlarmış..köpek bile olsa zeka çok önemli benim için..
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.