E
Elektra
Guest
Hmm, çay istemiyorum teşekkürlerCanii sevinclisevincli Kaa'tiiiill khkh56khkh56 ne istedin güzelimm saçındaaann music45de baakem ne çayı getiriyiim khkh56khkh56
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Hmm, çay istemiyorum teşekkürlerCanii sevinclisevincli Kaa'tiiiill khkh56khkh56 ne istedin güzelimm saçındaaann music45de baakem ne çayı getiriyiim khkh56khkh56
Hmm buna hayır diyemem. Teşekkür ederim...actionsmiledemokrasi ve çaare
buyur baakemm:
![]()
Sabah sabah google'a girmeye üşendim yav girlhahaAlın bakalım hazırladım bile afiyet olsunnnsevinclielektracım
nerelerde kaldın
hani kahvaltıııııı
öğle yemeğimi yiyecegiz......
Ya 10'dan önce benim mideme birşey girmez, o yüzden hazırlayasım gelmiyory789 Öğle yemeğini teğet geçerim, akşamda biraz yerim ben. Ama 5 çayını kaçırmammmsevincline ise bugün tembellik etmek istemiş canın heralde......tuh788
pazartesi sıkı bir kahvaltı hazırlarsın ceza olarak ...
üç gün sana izin..y789
Ohooo şimdi de sen yoksun amane ise bugün tembellik etmek istemiş canın heralde......tuh788
pazartesi sıkı bir kahvaltı hazırlarsın ceza olarak ...
üç gün sana izin..y789
Afiyet olsun guzum blissy Kahvende geldi. Kapat fincanını öğlede sonra fal bakarızgirlhahay789 Elektra'cım masayı toplayabilirsin canım y789
Ne var ne yoksa sildim süpürdüm, çok acıkmışım.girlhaha Eline sağlık tatlım. Kahvem orta şekerli olsun lütfen
Herkese harika bir hafta diliyorum.
Ohooo şimdi de sen yoksun amaSabah sabah senin için girdim bu siteye yani nerdesin sen?sevincli İşte kahvaltı sofrası.
![]()
Diğer sofralarda çay yoktu bende bunu aldım cat56
elektracım çok teşekkür ederim güzel sofra hazırlamışsın benim için ellerine sağlık ama belgin silmiş süpürmüş banada resimlere bakmak kaldı ne yapalım dün çok işim vardı hiç gelemedim yanınıza olsun yiyenlere afiyet bal şeker olsun.....
ee guzum gelecektin kahvaltıya şansına küs yaniiisevincliAl sana nescafe yaptım afiyet olsunblissyoooooooooooohhhhhhhh keyifler tıkır
yoklugumu fırsat bildiniz kahveler fallar maşallah....
ee guzum gelecektin kahvaltıya şansına küs yaniiisevincliAl sana nescafe yaptım afiyet olsunblissy
![]()
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.