- Reaksiyon puanı
- 2
iyi akşamlar
))))
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
partysmileysevinclismileydancedertygulensmileycilgin897:zpzp::zpzp:music45s456956kkhkh56vien1happy6blissyk8908uy897u859blissy
günaydııııınnn en enerjik arkadaşları topladım biraraya.hepimizin günü böyle olsun diye haydi bakalım hooop hop
herkeseeee günaydınnn.akşam olsada yatsak ya![]()
bir mali müşavirlik bürosunda iyi geceçen bir gün asla olmazGünaydıııınnn girlhaha
Dur bakalım daha gün yeni başladı kim bilir ne kadar güzel geçicek akşam olması için acele etmeyelim ben ders çalışmayı planlıyorum girlhaha
sağol canım.umarım herşey istediğimiz gibi olur.sana da başarılar dilerim...Hayırlı olsunnnn. Benimki 31 inde başlıyor sanırım.Gönlüne göre olsun kpss puanın.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.