HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
bende bir ygs-lys adayı olaraktan internetten konu anlatımına bakmak için açtım bilgisayarı. her açtığım zaman yaptığım gşbş buraya uğramadan çıkamadım. bir yandan da Kardeşimin önerdiği telkinleri dinliyorum ve mutluyuuum... teşekkür ederim dostum beni böyle süper bir site ile tanıştırdığın için :))) <3 <3

Merhaba arkadaşlar; Bende yeni sayılırım henüz nerde ne yapılıyor sitede dolaşarak keşfetmeye çalışıyorum. telkinlere yeni başladım henüz ne olduğunu bilmiyorum sanki iyi gibiyim. Ama çok acemiyim. Böyle acemilere yardımcı olan yüce gönüllü arkadaşlar varsa çok mutlu olacağım. Ben a sosyal biri olduğum için kolay arkadaşlık kuramıyorum çekiniyorum. Herkese sevgiler gönderiyorum.

dj tiesto esliginde, sogumaya yuz tutmus cayimi icerken, forumdaki dostlarin duygularini, fikirlerini ogrenmek icin siteye girmem gerektigini dusundum..

herkese kocamann merhabalar...

merhaba.herkese güzel bir pazar diliyorum..ben de yeni sayılırım.daaha önce üye olmuştum ama uzun süredir girmemiştm buraya.dün telkinlere yenden başladım.şimdilik sosyallik arttırıcıyı dinliyorum.bu sitede insanların birbiriyle yardımlaşmaya dayalı güzel ilişkiler içinde olduğunu gördüm ve aranıza katılmak istedim.çünkü yeni insanlar tanımaya ve konuşmaya ihtiyacım var.umarım bu site herkese faydalı olur ve gerçekten hayatımız değişir :))

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm..:(( sersem gbiyimm..

bilirsinizzz işte sersemlik haliinii öyleee bnmkide...çok dengesiz bi ruh halim var bi iyiyim mutluyum birde bakmışın bunalım takılıyom fln bu ne dengesizlik diyorum kendi kendme..;)) yavaştan yavaştan kafayı mı kırıyorum acaba.:)

aliss cim herkeste var aynı durum. sanırım havaların dengesizliği bize yansıyor. actionsmile

bende geldım ama kımse kalmamıs artık akşama uğrarım

merhaba arkadaşlar,

çoookkkk uzun zaman oldu sevgili arkadaşlarım birgün beni aradı ve "toplantı yapıyoruz katılmak istermisin ? " diye sordular...
tabiiki katılırım dedim...

ve çok güzel hayatım değişti arkadaşlarımı görme fırsatım oldu...
bir süre şifre problemi yaşadıkktan sonra artık buradayıımmmm :)

bu platformu özledim...
sizleri özledim....
artık sık sık buralarda olacağım eskisi gibi...

site değişmiş, tekrar alışmak zaman alabilir..
kısacası BEN GELDİİİMMMMMM :))) İZUMİ...

merhaba arkadaşlar,

çoookkkk uzun zaman oldu sevgili arkadaşlarım birgün beni aradı ve "toplantı yapıyoruz katılmak istermisin ? " diye sordular...
tabiiki katılırım dedim...

ve çok güzel hayatım değişti arkadaşlarımı görme fırsatım oldu...
bir süre şifre problemi yaşadıkktan sonra artık buradayıımmmm :)

bu platformu özledim...
sizleri özledim....
artık sık sık buralarda olacağım eskisi gibi...

site değişmiş, tekrar alışmak zaman alabilir..
kısacası BEN GELDİİİMMMMMM :))) İZUMİ...

Hoş geldinizzzzz :)
Çok çabuk alışırsınız ben yeni olmama rağmen çabucak alıştım. y789

“Yapraklar gibidir çocukların da; yapraklar gibidir sana coşkuyla övgüler yağdıran, seni eleştiren, ya da seni lanetleyen insanlar; yapraklar gibidir seni itham eden, yargılayan ve mahkum eden insanlar; yapraklar gibidir seni gizliden kınayan, ayıplayan veya alaya alan insanlar da. Onların hepsi ilkbaharda doğarlar, sonra rüzgar gelir, yere savurur onları, sonra orman yenilerini üretir onların yerlerine. Geçmişte olan bütün şeylerin şimdi de olduğunu, gelecekte de olacağını düşün. Geçmişteki dramları, birbirinin aynı sahneleri gözünün önüne getir. Hadrianus’un ya da Antonius’un yahut Philip’in, İskender’in ya da Croisus’un saraylarını düşün; Sezar’ı düşün, Brutüs’ü düşün. Bunların hepsinde oyunun aynı olduğunu, yalnızca oyuncuların farklı olduğunu düşün.”

Homeros’un Romalıların bilge hükümdarı Marcus Aurelius’tan bir alıntı.

merhaba arkadaşlar. yukardaki yazıyı az önce okudum. çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.

seni benm gbi seven bulamazsınnnnn tanrımm bu rüyadannn hiiiiççç uyandırmasınn..:))

fox ta şifreler programını şuan izleyen var mı arkadaşlar?

hindu dinleriyle ilgiliydi konu kimse izlemiyor galiba forum ahalisinin bilgi ve fikirlerini merak etmiştim

Selamlar.

Site içindeki profile mesaj gönderme yoluyla yapılan haberleşme kafamı karıştırıyor. Zaten karışığım. Buraya toplanmaya geldim. Kimse üstüne alınmasın. Belki alışamadığım için yadırgıyor da olabilirim. actionsmile

Burayı seviyorum, siteyi iyi ki bulmuşum.
Sevgiler.actionsmile

tamam planner cm sen nasil istersin y789

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri