HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Gözlerim konuşuyor, şimdi. . Dedim ama duymadın, sen sevincli

Tamam gülüm tamam demlerizz... Al sana demlenmiş tavşankanı çayyy. Afiyet olsun guzummm...
17192897xf9.jpg
ohh be işte şimdi tam oldu keyfim yerine geldi dertyuy897

Valla çikolata geçirmiyor. Ben bugün 5 çikolata yedim ama hala poğaça istiyorumgirlhahaKendimi yemeye verdim sonum kötü benim. Yakında bana obez elektra dersiniz artıkgirlhaha

Obez Elektra y789 çok güldüm Allah hayırlarla çekimlerini versin ;)

ayy çay içmem ;ama rengi de güzelmiş. Kuşburnu mu acaba. Amaan olsun rengine kandım :)

canlar
günaydın.......
güzel bir güne ancak böyle güzel kahvaltı ile başlanır..
buyrun kahvaltıya
benden bu kadar zaten kahvaltıya ne hazırlasam diye düşünmekten yoruldum
haaadiiiiiiiii
birisi de çayları dolduruversiiiiiiiiinnnnnnnn
1051903057_75903582a7.jpg

Bugünn; Francis Mutfağindann,, Ih-lâ'mourre karışımlıı lé Pa'patia Çayı içiyoruzz sevincli heeepp beraabeeerr ::)
bitki_cayi.jpg

canlar
günaydın.......
güzel bir güne ancak böyle güzel kahvaltı ile başlanır..
buyrun kahvaltıya
benden bu kadar zaten kahvaltıya ne hazırlasam diye düşünmekten yoruldum
haaadiiiiiiiii
birisi de çayları dolduruversiiiiiiiiinnnnnnnn
1051903057_75903582a7.jpg
Ohhh valla harikasın Bayşegül'cüm. Ellerine sağlık ee bende doldurayım bari çayları. Gerçi ben doldurana kadar öğlen oldu ya neyse...girlhaha

Allah iyiliğini versin Enes girlhaha

Bugünn; Francis Mutfağindann,, Ih-lâ'mourre karışımlıı lé Pa'patia Çayı içiyoruzz sevincli heeepp beraabeeerr ::)
bitki_cayi.jpg
Papatya çayı sevmem ben ama sevincliTadı güzel değil fazla. Bizim yazlığın bahçesindeki papatyaları, sırf saçımın rengini açmak için katletmiştim bir yaz. ya seviyor sevmiyor yapıyordum ya da kaynatıp saçıma sürüyordum. Annem fenalık geçirmişti o yaz girlhaha

bitki_cayi.jpg
enes
aşkolsun sana bu kahvaltı masasına hiç yakıştı mı bitki çayı...........
onu sinirli olduğumuz zamana sakla lütfen sakinleştirsin bizi.......

elektra cım hadi doldur çaylarımızı lütfen..
keyif yapalım biraz..

ooohhhhh mis gibiiiii

ellerine saglık tatlım
çok güzel olmuş çayıııııııııııınnn..

girlhaha bugünü 'körler sağırlar birbirini ağırlar günü' olarak kabul ediyorum girlhaha

ben kahvemi içtim şekerim teşekkür ederimy789yazdığım mesajı sizin mesajlarınız üzerine yazmadım, konu başka anlayana girlhaha

Papatya çayı sevmem ben ama sevincliTadı güzel değil fazla. Bizim yazlığın bahçesindeki papatyaları, sırf saçımın rengini açmak için katletmiştim bir yaz. ya seviyor sevmiyor yapıyordum ya da kaynatıp saçıma sürüyordum. Annem fenalık geçirmişti o yaz girlhaha

Canii sevinclisevincli Kaa'tiiiill khkh56khkh56 ne istedin güzelimm saçındaaann music45de baakem ne çayı getiriyiim khkh56khkh56

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri