E
Elektra
Guest
Felaketim olurdun ağlardım diyeceksin Enes....sevincliAman, tamam yokum ben bu hayatta yeter ki böyle bişey olmasın ooo67 Felaketim olur blissyblissy Zaaahaa khkh56khkh56
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Felaketim olurdun ağlardım diyeceksin Enes....sevincliAman, tamam yokum ben bu hayatta yeter ki böyle bişey olmasın ooo67 Felaketim olur blissyblissy Zaaahaa khkh56khkh56
ohh be işte şimdi tam oldu keyfim yerine geldi dertyuy897Tamam gülüm tamam demlerizz... Al sana demlenmiş tavşankanı çayyy. Afiyet olsun guzummm...
![]()
eee bu güzel çay keyfi keyifleri böyle yerine getirir işteblissyohh be işte şimdi tam oldu keyfim yerine geldi dertyuy897
Valla çikolata geçirmiyor. Ben bugün 5 çikolata yedim ama hala poğaça istiyorumgirlhahaKendimi yemeye verdim sonum kötü benim. Yakında bana obez elektra dersiniz artıkgirlhaha
Ohhh valla harikasın Bayşegül'cüm. Ellerine sağlık ee bende doldurayım bari çayları. Gerçi ben doldurana kadar öğlen oldu ya neyse...girlhahacanlar
günaydın.......
güzel bir güne ancak böyle güzel kahvaltı ile başlanır..
buyrun kahvaltıya
benden bu kadar zaten kahvaltıya ne hazırlasam diye düşünmekten yoruldum
haaadiiiiiiiii
birisi de çayları dolduruversiiiiiiiiinnnnnnnn![]()
Papatya çayı sevmem ben ama sevincliTadı güzel değil fazla. Bizim yazlığın bahçesindeki papatyaları, sırf saçımın rengini açmak için katletmiştim bir yaz. ya seviyor sevmiyor yapıyordum ya da kaynatıp saçıma sürüyordum. Annem fenalık geçirmişti o yaz girlhahaBugünn; Francis Mutfağindann,, Ih-lâ'mourre karışımlıı lé Pa'patia Çayı içiyoruzz sevincli heeepp beraabeeerr :![]()
![]()
enesBugünn; Francis Mutfağindann,, Ih-lâ'mourre karışımlıı lé Pa'patia Çayı içiyoruzz sevincli heeepp beraabeeerr :![]()
![]()
Doldurdum bile guzummsevincliHadi içelim956kelektra cım hadi doldur çaylarımızı lütfen..
keyif yapalım biraz..
ooohhhhh mis gibiiiii
Afiyet olsun canımmm...ellerine saglık tatlım
çok güzel olmuş çayıııııııııııınnn..
Bi çay içirmedin haaa bi çay içirmediiiiinnnsevincli Sana çay yok.....wave44girlhaha bugünü 'körler sağırlar birbirini ağırlar günü' olarak kabul ediyorum girlhaha
Hıı o zaman tamam smil56 O zaman sana da bi çay dökelim bari...u859ben kahvemi içtim şekerim teşekkür ederimy789yazdığım mesajı sizin mesajlarınız üzerine yazmadım, konu başka anlayana girlhaha
girlhaha bugünü 'körler sağırlar birbirini ağırlar günü' olarak kabul ediyorum girlhaha
Papatya çayı sevmem ben ama sevincliTadı güzel değil fazla. Bizim yazlığın bahçesindeki papatyaları, sırf saçımın rengini açmak için katletmiştim bir yaz. ya seviyor sevmiyor yapıyordum ya da kaynatıp saçıma sürüyordum. Annem fenalık geçirmişti o yaz girlhaha
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.