Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
disik82 ' Alıntı:şiir çok güzel, yaşamaya dair ama benim problemimin 9 çözümü yok ya da ben üretemiyorum ya da.sorunum ilişkimle ilgili,kendimi kapana kısılmış hissediyorum şu anda.keşke çok param olsa ve yurtdışından bir iş teklifi alsam çekip gitsem buralardan 88a sevdiğim herkesten herşeyden kurtulayım.yarım yamalak hayatımı kabul edip böyle öylesine yaşamak için mi geldim dünyaya.verilen sözler tutulmuyor,şartlar değişiyorsa benim suçum ne.kısıldım kapana,herkesi uunutum yok olmak istiyorum.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.