Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
duruasmin ' Alıntı:arkadaşlar cdleri bulamadı yükleyemedim kimse yardım bile etmiyorrr sadanim neutrali5
disik82 ' Alıntı:allah herşeyi gönlümüze göre versin bugün ve bundan sonra,içimizden iyi geçiyorsa kendimiz ve sevdiklerimiz için kabul olsun.sinirimiz,öfkemiz uçsun gitsin yerini huzur ve sevgi alsın.
suzzy ' Alıntı:<center></center>günaydın güzel sitemin güzel insanlarııı... kiss3![]()
sanemce ' Alıntı:gününüz aydın, neşeniz bol olsun efendim tatilsmiley
allah herşeyi gönlümüze göre versin bugün ve bundan sonra,içimizden iyi geçiyorsa kendimiz ve sevdiklerimiz için kabul olsun.sinirimiz,öfkemiz uçsun gitsin yerini huzur ve sevgi alsın.
dostlar hepiniz ayrı bir ömürsünüz ya... şu temennilere bi bakarmısnız... smiliyface
sanemce ' Alıntı:İstanbul'a geldim geleli şöööyle huzurla çalışacağım bir iş bulamadım b456
ben çalışmayı seven biri olarak evde oturmaktan sıkılıyorum...
çevrenizde özverili çalışkan bir elemana ihtiyaç duyan var mıııı girlhaha hpm2
gunes ' Alıntı:şu an radyoda çalan müzik nlp programındaki müziklermi merak ettim.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.