HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
hhhhhhhuuuuuuuuuuu
kimse yok mu
günaydın arkadaşlar,
hadi yine iyisiniz bugünde bendensiniz...
simit ve poğaca
buyurun
afiyet bal şeker olsun...
1.jpg

alloooooooooooooo....
arkadaşlar demekki
teklifimi begenmedinizz haaaaaaa
eeeeeeeeee
işyerinde ancak böyle ikramlarda bulunabiliyorum
birde burası cafe yaaa
belki farklı yiyeceklerde gelir arkadan...

hhhhhhhuuuuuuuuuuu
kimse yok mu
günaydın arkadaşlar,
simit ve poğaca
buyurun
1.jpg
Ooooh daha ne olsun ya. Yedik bile.y789 İştahımı kabartıyorsun, 3 ay sonra denize havuza girebilcek vücut bırak bendesevincli

elektracım
yemekten zarar gelmez...........
yediğim herşey bana ve bütün vücuduma şifa veriyor bütün hücrelerimi yeniliyor de
ve yemeye devam et.....
zaten inceciksin güzelsin daha ne olsun..

elektracım
yemekten zarar gelmez...........
yediğim herşey bana ve bütün vücuduma şifa veriyor bütün hücrelerimi yeniliyor de
ve yemeye devam et.....
zaten inceciksin güzelsin daha ne olsun..
Bunu deniyeyim, kilo almamak için olumlama hiç yapmamıştım. Teşekkür ederim...actionsmile

hhhhhhhuuuuuuuuuuu
kimse yok mu
günaydın arkadaşlar,
simit ve poğaca
buyurun
1.jpg
ohhhh çayda varmışşşşş valla çok iyi geldi görüntüsü bile baya doyurucu bu gün :D yemiş kadar oldummm .ellerine sağlık kesene berekettttsevincli956ksevincliderty

ohhhh çayda varmışşşşş valla çok iyi geldi görüntüsü bile baya doyurucu bu gün :D yemiş kadar oldummm .ellerine sağlık kesene berekettttsevincli956ksevincliderty
ohoo biz onu sabah kahvaltısında yedik sen şimdi mi geldin? 5 çayına yok guzum yedim ben onları hadi geçmiş olsun aç kaldın nihahahgirlhaha

ohoo biz onu sabah kahvaltısında yedik sen şimdi mi geldin? 5 çayına yok guzum yedim ben onları hadi geçmiş olsun aç kaldın nihahahgirlhaha
olamazzzzağla2açmı kaldım ben şimdi peki ben neden bu kadar doymuş hissettim bitiysesevinclisevincliidea3bende diyorum neden çayda böle bayatlamış bir tat hissediom y789

Ya tabi annen güzel börek çörek yapıyodu demiiii? Yok işte onlar yiyemiyosunnn ohh canıma deysin. 8977
Sorma yaa. . Dur gidiyim, stok yapar geliriiimm blissyblissyblissy Dee, sen niye kötü kötü canına değdiriyosun bakıyiimm yu89 sen onunla tanışmadın kanımcaa:
captain_caveman.jpg

Bennce bana fazla bulaşmaa khkh56khkh56khkh56

olamazzzzağla2açmı kaldım ben şimdi peki ben neden bu kadar doymuş hissettim bitiysesevinclisevincliidea3bende diyorum neden çayda böle bayatlamış bir tat hissediom y789
:D:D Demi gitti o çayın. Sana lipton poşet çay yaparım iki dkkada da fırına gidippp poğaçaları kapıp getiririmmmm. Anlaştık??956k
baglama_pogaca.jpg

Al sana poğaça.. oyyyhh acıktım ya :D

Sorma yaa. . Dur gidiyim, stok yapar geliriiimm blissyblissyblissy Dee, sen niye kötü kötü canına değdiriyosun bakıyiimm yu89 sen onunla tanışmadın kanımcaa:
captain_caveman.jpg

Bennce bana fazla bulaşmaa khkh56khkh56khkh56
Allah allah. Sen terminatör Nilay'a meydan mı okuyorsun hıııııııııııı???sevincliTühhh gençtin daha yazık olcak sanakhkh56

eyvah sevincli neyse, buraya gelemezsin zaten :P

eyvah sevincli neyse, buraya gelemezsin zaten :P
Belli olmaz, istanbulda işim var seneye. Her an gelebilirim. Dua et de karşılaşmayalım. Gerçi görsemde tanıyamam seni ama. Takdiri ilahi. Yere defterin düşer ben eğilip alır sana verirken defterin üzerinde Enes Mura yazısını görürsem hadi geçmiş olsun....girlhaha

:D:D Demi gitti o çayın. Sana lipton poşet çay yaparım iki dkkada da fırına gidippp poğaçaları kapıp getiririmmmm. Anlaştık??956k
baglama_pogaca.jpg

Al sana poğaça.. oyyyhh acıktım ya :D

ooo poğaçalar süper oldu ama çayımıda poşet değil taze demli isterimsevinclisevinclidertytabi siz sabah görtürdünüz taze taze ağla2ağla2öle olmaz ama bende bu güzel poğaçaları yeni demli çayla yerimsevinclisevincli8977

Poğaça istiyoruuuuum :) Neyseki elimdeki çikolatalarla bu isteğimi geçiştiricem :)
Valla çikolata geçirmiyor. Ben bugün 5 çikolata yedim ama hala poğaça istiyorumgirlhahaKendimi yemeye verdim sonum kötü benim. Yakında bana obez elektra dersiniz artıkgirlhaha

Belli olmaz, istanbulda işim var seneye. Her an gelebilirim. Dua et de karşılaşmayalım. Gerçi görsemde tanıyamam seni ama. Takdiri ilahi. Yere defterin düşer ben eğilip alır sana verirken defterin üzerinde Enes Mura yazısını görürsem hadi geçmiş olsun....girlhaha

:D:D Aman, tamam yokum ben bu hayatta yeter ki böyle bişey olmasın ooo67 Felaketim olur blissyblissy Zaaahaa khkh56khkh56

ooo poğaçalar süper oldu ama çayımıda poşet değil taze demli isterimsevinclisevinclidertytabi siz sabah görtürdünüz taze taze ağla2ağla2öle olmaz ama bende bu güzel poğaçaları yeni demli çayla yerimsevinclisevincli8977
Tamam gülüm tamam demlerizz... Al sana demlenmiş tavşankanı çayyy. Afiyet olsun guzummm...
17192897xf9.jpg

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri