Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Ooooh daha ne olsun ya. Yedik bile.y789 İştahımı kabartıyorsun, 3 ay sonra denize havuza girebilcek vücut bırak bendesevinclihhhhhhhuuuuuuuuuuu
kimse yok mu
günaydın arkadaşlar,
hadi yine iyisiniz bugünde bendensiniz...
simit ve poğaca
buyurun
afiyet bal şeker olsun...
![]()
Bunu deniyeyim, kilo almamak için olumlama hiç yapmamıştım. Teşekkür ederim...actionsmileelektracım
yemekten zarar gelmez...........
yediğim herşey bana ve bütün vücuduma şifa veriyor bütün hücrelerimi yeniliyor de
ve yemeye devam et.....
zaten inceciksin güzelsin daha ne olsun..
ohhhh çayda varmışşşşş valla çok iyi geldi görüntüsü bile baya doyurucu bu günhhhhhhhuuuuuuuuuuu
kimse yok mu
günaydın arkadaşlar,
hadi yine iyisiniz bugünde bendensiniz...
simit ve poğaca
buyurun
afiyet bal şeker olsun...
![]()
ohoo biz onu sabah kahvaltısında yedik sen şimdi mi geldin? 5 çayına yok guzum yedim ben onları hadi geçmiş olsun aç kaldın nihahahgirlhahaohhhh çayda varmışşşşş valla çok iyi geldi görüntüsü bile baya doyurucu bu günyemiş kadar oldummm .ellerine sağlık kesene berekettttsevincli956ksevincliderty
Ya tabi annen güzel börek çörek yapıyodu demiiii? Yok işte onlar yiyemiyosunnn ohh canıma deysin. 8977ben evimi özleeeeediiimm![]()
olamazzzzağla2açmı kaldım ben şimdi peki ben neden bu kadar doymuş hissettim bitiysesevinclisevincliidea3bende diyorum neden çayda böle bayatlamış bir tat hissediom y789ohoo biz onu sabah kahvaltısında yedik sen şimdi mi geldin? 5 çayına yok guzum yedim ben onları hadi geçmiş olsun aç kaldın nihahahgirlhaha
Sorma yaa. . Dur gidiyim, stok yapar geliriiimm blissyblissyblissy Dee, sen niye kötü kötü canına değdiriyosun bakıyiimm yu89 sen onunla tanışmadın kanımcaa:Ya tabi annen güzel börek çörek yapıyodu demiiii? Yok işte onlar yiyemiyosunnn ohh canıma deysin. 8977
:Dolamazzzzağla2açmı kaldım ben şimdi peki ben neden bu kadar doymuş hissettim bitiysesevinclisevincliidea3bende diyorum neden çayda böle bayatlamış bir tat hissediom y789
Allah allah. Sen terminatör Nilay'a meydan mı okuyorsun hıııııııııııı???sevincliTühhh gençtin daha yazık olcak sanakhkh56Sorma yaa. . Dur gidiyim, stok yapar geliriiimm blissyblissyblissy Dee, sen niye kötü kötü canına değdiriyosun bakıyiimm yu89 sen onunla tanışmadın kanımcaa:
![]()
Bennce bana fazla bulaşmaa khkh56khkh56khkh56
![]()
Al sana poğaça.. oyyyhh acıktım ya![]()
Belli olmaz, istanbulda işim var seneye. Her an gelebilirim. Dua et de karşılaşmayalım. Gerçi görsemde tanıyamam seni ama. Takdiri ilahi. Yere defterin düşer ben eğilip alır sana verirken defterin üzerinde Enes Mura yazısını görürsem hadi geçmiş olsun....girlhahaeyvah sevincli neyse, buraya gelemezsin zaten![]()
:DDemi gitti o çayın. Sana lipton poşet çay yaparım iki dkkada da fırına gidippp poğaçaları kapıp getiririmmmm. Anlaştık??956k
![]()
Al sana poğaça.. oyyyhh acıktım ya![]()
Valla çikolata geçirmiyor. Ben bugün 5 çikolata yedim ama hala poğaça istiyorumgirlhahaKendimi yemeye verdim sonum kötü benim. Yakında bana obez elektra dersiniz artıkgirlhahaPoğaça istiyoruuuuumNeyseki elimdeki çikolatalarla bu isteğimi geçiştiricem
![]()
Belli olmaz, istanbulda işim var seneye. Her an gelebilirim. Dua et de karşılaşmayalım. Gerçi görsemde tanıyamam seni ama. Takdiri ilahi. Yere defterin düşer ben eğilip alır sana verirken defterin üzerinde Enes Mura yazısını görürsem hadi geçmiş olsun....girlhaha
Tamam gülüm tamam demlerizz... Al sana demlenmiş tavşankanı çayyy. Afiyet olsun guzummm...ooo poğaçalar süper oldu ama çayımıda poşet değil taze demli isterimsevinclisevinclidertytabi siz sabah görtürdünüz taze taze ağla2ağla2öle olmaz ama bende bu güzel poğaçaları yeni demli çayla yerimsevinclisevincli8977
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.