HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
hareketli-gifler-17R3D.gif
günaydınlar herkese gününüz güzelliklerle dolsun:))

Niye askeri rütbe almışız biraz erkek egemen olmus daha unisex olmalıymış.Ama beni cok güldürdüy789

HERKES RÜTBESİNİ BİLDİĞİNE GÖRE ARTIKy789.. BUNUN SEREFİNE HERKESE BENDEN SABAH KAHVESİ O ZAMAN AFİYET OLSUN..girlhahagirlhaha
turkishcoffee.jpg

bugün herkes nasıllar.

sadece biraz uykum var. onun dışında bomba gibiyim :)

teşekkürler, hayır demem :)

actionsmileMerhaba,
Eee artık 6. günümü doldurdum, Cafe 'yi de keşfediim dedim krzm67kahvesmiley
Teğmen olmuşum, peki nasıl derecelerim artacak, ne olması lazım?neutrali5

selamlar. bugünlerde bütün terslikler beni buluyor. haketmediğim halde suçlanıp duruyorum. negatif enerjileri göndermek için uğraşıyorum. yine gelip beni buluyor. sizin bir öneriniz varmı.

Öneri var elbette olmaz mı hiç y789

Başının üzerinde ışıklı bir ızgara imgele, ne renk olmasını istiyorsan o olsun. Ama parlak ve ışıl ışıl olmasına özen göster. Mesela pırıl pırıl parlayan bir pembe ya da ışıklı altın sarısı. O enerji ızgarasını programla. Bütün vücudunu kapsasın senin niyetinse 'bana gelen tüm enerjiler bu ızgaradan geçerek bolluğa, berekete ve huzura dönüşsün, bu enerji ızgarası beni korur ve içine sadece pozitif enerjiler girebilir ve sadece pozitif enerjiler barınabilir.' Aklına geldikçe ızgaranı tazele, yenile. Işıl ışıl parladığını imgele.

redflowers önerin için çok teşekkür ederim. şimdi deniycem.

Öneri var elbette olmaz mı hiç y789

Başının üzerinde ışıklı bir ızgara imgele, ne renk olmasını istiyorsan o olsun. Ama parlak ve ışıl ışıl olmasına özen göster. Mesela pırıl pırıl parlayan bir pembe ya da ışıklı altın sarısı. O enerji ızgarasını programla. Bütün vücudunu kapsasın senin niyetinse 'bana gelen tüm enerjiler bu ızgaradan geçerek bolluğa, berekete ve huzura dönüşsün, bu enerji ızgarası beni korur ve içine sadece pozitif enerjiler girebilir ve sadece pozitif enerjiler barınabilir.' Aklına geldikçe ızgaranı tazele, yenile. Işıl ışıl parladığını imgele.

bu kadar hızlı olacağını tahmin edemezdim. suçlamanın birinden aklandım. darısı diğerinin başına. teşekkür ederim tekrardan.

Ne güzel, çok sevindim. Bu ızgara imgelemesini 21 gün süreyle her gün tekrarlamanı ve arada bir tazelemeni tavsiye ederim :) Gerçekten çok işe yarıyor.

ooooooooooooohhhhhhhhhhhhh
çok güzel görünüyor çay+simit
tok olsam bile bayılırım teşekkür ederim harika oldu......
iyi akşamlar spestnaz

evet bu çay ve simit süper görünüyo. çok canım çekti...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri