Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
kahvesmiley bir kahve ikram ediyim uykun geçer ^-^sadece biraz uykum var. onun dışında bomba gibiyim![]()
Öneri var elbette olmaz mı hiç y789
Başının üzerinde ışıklı bir ızgara imgele, ne renk olmasını istiyorsan o olsun. Ama parlak ve ışıl ışıl olmasına özen göster. Mesela pırıl pırıl parlayan bir pembe ya da ışıklı altın sarısı. O enerji ızgarasını programla. Bütün vücudunu kapsasın senin niyetinse 'bana gelen tüm enerjiler bu ızgaradan geçerek bolluğa, berekete ve huzura dönüşsün, bu enerji ızgarası beni korur ve içine sadece pozitif enerjiler girebilir ve sadece pozitif enerjiler barınabilir.' Aklına geldikçe ızgaranı tazele, yenile. Işıl ışıl parladığını imgele.
hadiiiiiiiii arkadaşlar beş çayına bekliyorum
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.