HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
harika bir gün! güneş mutlulukla parlıyor dünyama! hiçbir şey için endişelenmeme gerek yok, çünkü herşey olması gereken düzende sistemde ilerliyor! Tanrının yarattığı herşey kusursuz ve tam da ihtiyaç duyduğum gibi!

ben sağlıklıyım, turrrppp gibiyim, güzelim, başarılıyım, feci akıllıyım, sezgilerim çok güçlü, ruhen çok sağlıklıyım, harikayım, muhteşemim, Allahım bayılıyorum kendime, benden bir tane daha yok!...sevincli

not şeysi: ordan tuhaf göründüğünü biliyorum, valla megolaman değilim, aslında görseniz mahcup biriyimdir bile...dl78 ama hani sitedeki yöntemi uyguluyorum, eğer bilinçaltım inanırsa yukarıda yazdıklarıma, bana fazla sorun çıkarmaz diye düşünüyorum...

bilinçaltının notusu: hadi ordan, sen kısa, dobik ve kelsin! ama yine de tüm dünya sana bayılıyoruz! smil56

alın size de bir gülücük:

harika bir gün! güneş mutlulukla parlıyor dünyama! hiçbir şey için endişelenmeme gerek yok, çünkü herşey olması gereken düzende sistemde ilerliyor! Tanrının yarattığı herşey kusursuz ve tam da ihtiyaç duyduğum gibi!

ben sağlıklıyım, turrrppp gibiyim, güzelim, başarılıyım, feci akıllıyım, sezgilerim çok güçlü, ruhen çok sağlıklıyım, harikayım, muhteşemim, Allahım bayılıyorum kendime, benden bir tane daha yok!...sevincli

not şeysi: ordan tuhaf göründüğünü biliyorum, valla megolaman değilim, aslında görseniz mahcup biriyimdir bile...dl78 ama hani sitedeki yöntemi uyguluyorum, eğer bilinçaltım inanırsa yukarıda yazdıklarıma, bana fazla sorun çıkarmaz diye düşünüyorum...

bilinçaltının notusu: hadi ordan, sen kısa, dobik ve kelsin! ama yine de tüm dünya sana bayılıyoruz! smil56

alın size de bir gülücük:

Her şey zıddı ile bilinir…

Acı olmazsa tatlı
virgul.gif

Kötü olmazsa iyi
virgul.gif

Çirkin olmazsa güzel
virgul.gif

Ölüm olmazsa yaşam
virgul.gif

Yokluk olmazsa varlık
virgul.gif

Hastalık olmazsa sağlık
virgul.gif

Çileler ve hüzünler olmazsa mutluluk
virgul.gif

Nasıl bilinebilir!

Çoğu zaman herkesin hayattan nefret ettiği anlar olmuştur.

Bazen ölsem de kurtulsam dediğimiz anlar…

İşte böyle bir anda Azrail kapımızı çalsa ve ruhunu almaya geldim dese
virgul.gif

Kaçımız buyur içeri deriz.

Biraz önce bıktım artık yaşamak istemiyorum diyorduk
virgul.gif
ama Azrail’e de kapıyı açmak istemiyoruz. Demek ki her şeye rağmen yaşamak istiyoruz…

Hayat standardı bizlerden daha zor olanları düşüneceğiz
virgul.gif
bizlerden iyileri değil. İsyan etmek
virgul.gif
bağırıp çağırmak
virgul.gif
birilerinin hayatına bakıp sürekli imrenmek veya kıskançlık krizlerine girmek çözüm değil!

Hayatın renklerini biz aramalıyız.

Hayat hep siyah-beyaz renklerden oluşuyor ve başka renk göremiyorsak
virgul.gif

Siyah ve beyazında bir renk olduğunu kabul edip bu iki renkle mutlu olmaya çalışmalıyız.

Güzel görme
virgul.gif
güzellikler bulma adına çabalarımız olmalı! Değiştiremediğimiz şeyler içinde üzülmemeli ve ruhumuza eziyet etmemeliyiz.

Kader defterinde bizim için uygun görülen hayatı;

Kabul ederek
virgul.gif

Küsmeden
virgul.gif
Onunla barışık yaşayarak
virgul.gif

Geçmişe hayıflanmadan
virgul.gif

Yapamadıklarımızı ve keşkelerimizi bir yana bırakarak
virgul.gif

Umudunuzu kaybetmeden
virgul.gif

Mevcut hayattan mutluluğu nasıl sağabilirimin hesabının yaparak
virgul.gif

Hayat yolunun bundan sonraki kısmında güzellikler de
virgul.gif
engellerde olabileceğini düşünerek
virgul.gif

Neden ve niçin’lerle boğuşmadan
virgul.gif

Hayattan çok şey beklemeden
virgul.gif
beklentilerimizi abartmadan
virgul.gif

Hayatın ellerini bırakmadan (nasıl olsa o bizi bir gün bırakacak acele etme)

Bir kere dünyaya geldiğimizin
virgul.gif
bir defa yaşama hakkımızın olduğunun
virgul.gif
başka şans tanınmayacağının bilinci ile:

Kabulleneceğiz!

Yaşayacağız!

Güzelleştireceğiz!

Seveceğiz

işte böyle yapacağız sevgili siyahçaasmileydancesmileydancey789

ve siyahça hidayete erer...smil56

Huhuuuu ben geldim, yok mu kimse? y789

ben varımmmm:) hoşgeldin canım bu arada:)

Hoş gördüm bitanemcim. Nasıl herşey yolunda mı bakim? sevincli

yolunda sayılır.. eskiye göre daha iyi.. ama gelişmenin sınırı yok:) ne yapayım işte reiki hakkında bilgi topluyorum, her gece meditasyon yapıyorum, çocukları yazılı yapacağım bu hafta:) bir de sevgilim var:) öyle işte:) sen neler yapıyorsun, nasılsın:)

ooo67 Aaaaa. Habere bak araya sıkıştırmış resmen, ayrıntıları derhal paragraf şeklinde istiyorum ilgili yerden.

Tatlı bir yorgunluğum var benimde. Az önce uyandım daha yoldan bu sabah geldim. Yarına toplarım kendimi.

:D:D:D ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum canım, 1 mart ankara seminerinde ne kadar koşuşturduğunu bizzat gözümle gördüğüm için:) hadi gel de sana bir papatya çayı yapayım, yorgunluğunu alır, sonra da o güzel şen kahkahalarından at da neşemiz yerine gelsin ha bir de istersen çift kaşarlı tost da yapabilirim sana:)
dört gözle ankaraya gelmenizi bekliyorum canımcım, çok özledim seni, hem bir de wrap yeriz:D

uy897 Wrap mı? Süper olur. Tamam öğlen yemek yerimiz belli oldu.

Papatya iyi gelir hemde çok, aslında biraz da masaj y789 Az kaldı, geliyoruz yakında. Ee ayrıntıları bekliyorum hala ben, bişey demedim ama beklemıyorum sanma.

gel sen canım benim ben sana masaj da yaparım.. bak bi de benim sana kahve ve çikolata sözüm de vardı, vaktimiz olmamıştı, kahve içirip bir de fal bakayım sana:D ben de ne anlarım ama:) ayşegül de sayfanın altında görünüyo ama yazmıyo bişey:) enerjisini mi gönderdi acaba:)

Gma aldı ya kuzum onu yolluyordur, valla bir sürü yerden bir sürü yiyecek içecek sözüm birikti. Hepsini toplamaya kalksam 1 sene karnım doyar y789

ay cidden gma ile uğraşıyodur, zaten çakralarını açmaya gitti şimdi de:) şekercim artık sana da açıklamamı yaptığıma göre:) gideyim de biraz kitap okuyayım, senin sohbetine doyum olmaz ama:) hadi çabuk gelin yaa hatta bak 1 hafta önceden falan olabilir mesela:D ablan özlemiştir seni, Ankara sokakları özlemiştir, Pelin özlemiştir senle wrap yemeyi sohbet etmeyi.. yaa.. çok öpüyorum seni canım rehberim benim, canım arkadaşım benimmm..

İyi okumalar şeker, bana da iyi dinlenmeler. kiss3

aaaa burda benim dedikodum yapılmışsevincli bensiz wrap haaa sırf kıskançlıktan gelirim ankaraya görürsünüzy789

Gaza ne hacet şekerim, ben bildiğimi söylüyorum. Gelemezsin ki, hadi gel bakalım gel de gör gününü. khkh56 Sen bi gel bak ben sana neler ediyorum. Akşamına seni 45'lik dinlemeye götürüyor muyum, götürmüyor muyum görürsün sen?

yaaaaaaa gelsin ayşegül dee... ben onu da çok özledimmmmm

radyo da yayındayım arkadaşlar...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri