HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
%C3%A7ikolatal%C4%B1+kek.jpg

çoook teşekkür ederiz... kekler de benden olsun bari... aslında hiç prolem değil insanın canı kek çekerse gider yapar olmadı pastaneden alır.. ama benim tayinim çıktı ve Hakkari Yükekovadayım... ve öğretmenevinde kalıyorum o yzden çok falza pasta börek hayali kurmuyorum.. Allahtan çok iştahlı değilim henüz.. umarım karneleri verdikten sonra kayseriye memleketime gidince iştahım yerine gelir ve habire yerimsmil56

tekme atma konusuna gelince... bizim kız o kadar abarttı ki dün gece kesinlikle göbek kordonuyla ip atladığını düşünüyorum artıkk8908

Nar,portakal ve mandalina ile hazırlanmış enerji içeceğiniz hazır. sevincli
72536556_95d8e8823c.jpg

cilekli_limonata_1_2.jpg
melodisim benden de sana çilekli limonata halsizliğini alıp görtürecek ve enerjiyle dolacaksın...

nezihecim hoşgeldin aramıza... bebeğini dokunup onunla konuş lütfen...
arkadaşlar benim kendime gelmem için kahve içmem gerekiyor mis gibi kahve yaptım isteyenler buyursunlar

herkese afiyet olsun...

aintabarsiv_turk_kahve.jpg

teşekkür ederim hoşbuldum.. kahve de çok güzel görünüyor.. ellerinize sağlık..

hayatım değişti forumda hep konuları okuyorum falan da böyle cafe muhabbet kısmına girmeye cesaret edememiştim.. nedeni belli oldu.. buraya hamile birinin girmesi sakıncalıymış.. pastalar börekler falan:) ellerinize sağlık..

merhaba bu arada ben nezihe.. :)kahvesmiley
merhaba nezihe bize yeğenmi getiriyorsun hayırlısı ile 956k

Arkadaşlar buranın formatını değiştirelim artık bir tek kahve içmekle olmuyor erkekler bile dedikoduda bizi geçti biz hala yok kek yok kahve.Mesela duydunuzmu ?Cemil ipekçi Melike Demirağ'a evlenme teklif etti.girlhahabu kenelerde neyin nesi hem kırımlılar hem kongolular bu yetmezmiş gibi bide kanamalılar .ya domuz gribine ne demeli valla bence ilk çağlarda yaşayanlar bile bizim bu hayvanlardan çektiğimizi çekmemiştirgirlhaha.eşlik edinde bütün bildiklerimi ortaya dökeyim.girlhaha

y789 Anlat hele meraklandım ben

Biraz Radyo Dinleyelim Mi?

ben geldim ama kimsecikler yok heraldee:( canım sıkılıyoor benimm:(

Ben varım sevincli

haydi radyo dinliyelim...

??

Sen aç ben geliyorum uzaktan :)

Sitenin yeni hali güzel olmuş.
ayrıca herkesin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

aaa ben de site bozuldu sandımdı! sevincli

günaydın canlarım ciğerlerim! uy897

merhaba yasmin biz de seni seviyoruz :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri