HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Otlakçı geldi hanııım y789 Ne uykucu olmuşum ben. Bugün yine çok iş var. Bana şans dileyin anacım kiss3

heyy buraya da yettim al canım sana ugur ve şans

ugurbocegi.jpg
Free file hosting from File Den!

İyi ki resim yollamayı ögrendim bende dimiy789

Harikasın canım. Sana daha kısa bir yol gösteriyim mi? Şimdi istediğin resmin üzerine gel ve sağ tuş yap mouse la. En altta özellikler diyor, ona tıkla. Bir sayfa açılacak orada adres veya link yazar karşısında konunun linki vardır. O linki kopyala ve mesaj kısmındaki dağ a yapıştır. yüklemeyle uğraşmazsın bu şekilde.

Şans böcüğün için teşekkür ederim, sen bana her şans dilediğinde günüm o şansla doldu. Benim için ne diliyorsan başına 10 katı gelsin sevincli

Taşına ve sana sevgiler kiss3

redflowers sana bol şanslar diliyorum art56art56bütün işlerin çabucak bitsin..blissy
adaşim sanada teşekkür ederim ben resim eklemeyi henüz ögrenemedimağla2

www.harikasozler.net_pembegl.gif

Canım buradan da hoşgeldin diyorum sevincli Ne kadar yoğun oldu senin işlerin böyle de gittin gelmez oldun, özledim seni.

Vodoo'cuk pek yok bu aralar, bende göremiyorum onu hayırlısı.

Hadi gel yaptım kahveleri, bekliyorum.

turk-kahvesi1.JPG

Ahhh canlarım kulaklarım çınladı hemen kahvemle geldim .Özledim sizi ,güzel gelişmeler var anlatırım.

kahve14sz.jpg

aaaa ben burayı görmemişim! büyük eksiklik benim için, hemen talan edeyim! sevincli

merhabaaa!!!
ben günümün ilk yarısını çok güzel geçirdim.herkesin gününün de muhteşem geçmesini diliyorum!! sevincli

[URL=http://img6.imageshack.us/my.php?image=a35zy7.jpg]
a35zy7.jpg
[/URL]

benim PC deki resimler, mesleğimden ötürü işte hep bu tarzda...idare edin artık...utananadam

hah bir de bu varmış...kahvemiz yok ama, pasta buyrun...actionsmile

kahvelerde benden olsun o zaman...f678h

melodis kahveler bi harika görünüyor ben 17.00 çayına gelmiştim kısmetim de kahve varmış... teşekkür ederim956k

melodisiiimmmm, teşekkür ederim bu ne güzel misafirperverlik... çay harika görünüyor ohhhhhh içim ısındı terli345 ellerine sağlık pek güzel demlemişsin...art56art56

kahve8dc.jpg

bu günde kahveler benden....
afiyet olsun...

hayatım değişti forumda hep konuları okuyorum falan da böyle cafe muhabbet kısmına girmeye cesaret edememiştim.. nedeni belli oldu.. buraya hamile birinin girmesi sakıncalıymış.. pastalar börekler falan:) ellerinize sağlık..

merhaba bu arada ben nezihe.. :)kahvesmiley

Hoşgeldin nezihe

Bugün kahveler ayşegül abladan...

Girmende sakınca yok cnm paylaşımcıyız hatta bizimkileride sen al malum özel bi durumy789

şu yaramaza bakarmızınız tekmelerin niçin atıldığını öğrenmiş olduksevincli

Merhaba Nezihe'cim. Hem hediyelik, hem özür dilemelik

nazarboncuf0uqe8.jpg

Küçük bebişe kucak dolusu sevgiler :)

selammmm

Bugün biraz enerjim tükenmiş hissediyorum...kahveden çok bol vitaminli bi meyve suyuna ihtiyacım varmış gibime geldi...

Ama açılmak isteyenler kahvelerimizden buyursunlar...(:

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri