HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Kızlar yettimmmm ahanda size gelirken aldığım elmalı tartlardan yolda onlara sevgimi kattım. Yanında da demlerken sifa niyetine olsun dediğim böğürtlen çayı var.Çünki omuzlarımdan sırtıma bir ağrı var 2 gündür .Şifa olsun afiyet olsun herkese...kahvesmiley

Allah ım ne bereketli bir günmüş bugün sevincli Her günümüz böyle aslında ama bugün resmen şans, bolluk akıyor. Herkes faydalansın, açın camları açın hemen. Çekin bakem derin güzel bir nefes smileydance

Bayşegül' cüm bayılırım ben yulaflı bisküviye, çayın yanına da çok yakışır. Sağolasın canım kiss3

Kızlar yettimmmm ahanda size gelirken aldığım elmalı tartlardan yolda onlara sevgimi kattım. Yanında da demlerken sifa niyetine olsun dediğim böğürtlen çayı var.Çünki omuzlarımdan sırtıma bir ağrı var 2 gündür .Şifa olsun afiyet olsun herkese...kahvesmiley

Canım benim kıyamam ben sana. Biraz uzan beyaz ışık doldur canım omuzlarından sırtına aksın gitsin. Birisinin sana masaj yaptığını düşün y789 Bak nasıl rahatlıyorsun.

Hemen dediklerini uyguluyorum canım benim teşekkür ederim.actionsmile

8977 Hu huu nerdesiniz uykucular blissy

Hadi açtım ben cafemizi, çayıda koydum benden sonra gelen demlesin çayı. Çok güzel bir gün sevincli Yarın bana yolculuk var gulensmiley

ayyy canım ben coktandır ayaktayımy789 çayın yanında bişeyler varmı arkadaşım hmmm şey olsun sıcak poaçay789

canlarim benim bende ancak gelebildim çayı demlemediniz galiba.........hadi bir demlikle geldim ben
aslın da erken kalkmıştim biraz yogunluktan blissygeç kaldim çayın yanına kırık kırak var öğle üzeri açlığımızı yatıştıralim diye..music45

eski yazdigim mesajimi nasil duzelte bilirim acaba? bu konuda yardimci olursaniz memnun olurum

sevgiler

gununuz aydınlıklarla dolsum arkadaşlar hy789

hadi uyanın uykucu güzeller.... çayı demledim yanına da miiiiiiissss gibi sıcacık gözlemeler......sevincli

Ooo ben hiç uyumadım ki, sabah feribotla İstanbul' a geldim sevincli

Ooo ben hiç uyumadım ki, sabah feribotla İstanbul' a geldim sevincli

sizi ben İstanbul'da zannediyordum. Seminer için gittiniz anladım nerede oturuyorsunuz ben Ankara'da oturuyorum.
Bende 17.00 çayını demleyen olduysa yulaflı bisküvi getirdim diyecektim..y789

radyo yayını dinlemek isteyenler???
yayındayım...

indirip winampta dinleyebilirsiniz.

arkadaşlar nerdesiniz günlerdir 17.00 çayına geldim yanın da tutku var biraz kalori alacagız ama olsun ihtiyacımız var ona da

gununuz aydınlıklarla dolu geçsin sevincliarkadaşlar kafe yi açtim çayı demledim yanına da mis gibi pufidik pogacalar yaptım
afiyet olsun bekliyorum artıkkahvesmiley

Ben geldiimgulensmiley

Harika bir haftamız olsun, aydınlık, huzur dolu, muhteşem haberler alacağımız, aldığımız her nefesin tadına varacağımız bir hafta olsun.

Bayşegül'cüm zahmetler etmişsin, çayımı aldım ellerine sağlık, yerine sevgimi bıraktım kiss3

bu haftasonu kendime hediye aldım gerçi hala arınması için topragın altınday789 yarın çıkartıp programlıycam sabırsızlanıyorum

Ametist.jpg
Free file hosting from File Den!
ametistim benimy789

merhabalar,
arkadaşlar cafeyi çok ihmal etmeye başladınız sohbet edecek kahve içecek kimseyi bulamıyorum4897 bahar geldi hadiiii kıpır kıpır olalım....derty
bugün çay demlemedim sizlere papatya ve böğürtlen çayı kahvesmileyikram ediyorum.Afiyet bal şeker olsun...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri