HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

hayalayaz ' Alıntı:
hayalayaz ' Alıntı:
tabiiki sana değil..şamanım
benim canım cat56 ciğimi korkutan güzel kıza uyarı niteliğinde..bana duyurmasın diye bağırmazda cimdiklerse diye uyardım..hani kadınlar eskiden kimse görmeden çocuğunu uyarmak için yapalardı ya..suratlarında kibar bir sırıtış elleri çocuğun poposunda okkalı bir cimdik atmakla meşgul, çocuk bir anda çığlığı basıp..bize, ne oldu şimdi bu yavruya dedirtir...işte o eylemden bahsettim..ay bütün gün bağırdı yavruya..bekledim hadi siniri geçsin diye..onun için karışmadım..ama garip cat56 cik ne hale geldi kimbilir..

benim sözlerim niye yanlış anlaşılıyo bakiiiiiim asi kedi sana söyledim ben o lafları...şamana değil. şamanda bende senin içindeki, yavru cat56 yi korumaya çalışıyoz... cat56 ayrıca gel... hani demişsinya,,,

blook blook blook safım ben yaaaa saf cat56 olsun şaman a da kız hayal (abla)onada kız 789569 aa34

**shamanic** ' Alıntı:
melekelif radyo yayında değil şu an canım onun için dinleyemiyorsun...
dj arkadaşlarımız yakında program saatlerini belirleyecekler.. o zaman hangi saatlerde
hangi dj imiz aktif bileceğiz..
pinkflower.gif

cat56 sevincli ohhhh hayal abla bana değil sana kızmış..
horray.gif
ohh...
music.gif
funny.gif

th_Kitty.gif
senin içindeki kediyi senden korumaya çalışmış.. ohhh... girlhaha

ağzına sağlık hayal abla ttli3 kiss3

hayal abla sana sığınıyorum , (hayal abla benle uğraştıktan sonra tüm sukuneti bozulur vallaaa onuda 2 günde deli çıkarırım ben ) diye ay bu sukunet şeddelli deliliğin getirdiği sukunet, korkma yıllar önce gerçekleşti o durum . ŞEDDELLİ DELİ= deliliğin en son sınırında olan kişidir...ben şapka yerine renk renk huni takıyorum. benim için burdan öteye köy yok...artık deli doktorları tedavi olmak için bana geliyorlar...

sen ben senin ablanım, bağırırımda çemkiririmde demişin ya şamana, bende sana 8 yaş fark attığım için abla olduğumu sana hatırlattım..pisime bağırma ve çimdirme..işte yazdığım o anlaşılmaz mesajların meali budur..

utananadam dlckrn dlckrn dlckrn(şaman sana bu dlckrn dlckrn) cilgin897

şamanım yapılcak bi şey yok hiiiiiiiç üzerine alınmıyor bizim cat56 cik hadi bu seferlik elleşmeyelim..şımarsın..

blook 789569 heee elleşmeyin beni şımarayım acık yahu şaşkın döndü zati ayyyy kahve yapayımda içelim hayal ,şaman hadi gelin başka isteyen varsa gelebilir 8977

ayrıca şaman 3 kelime 1 hikayeyeide aksatmayalım arada el atalım yahu şaşkın 44

geldimm geldim.. daha yeni geldim ben eve yazık bana... ttli3

şimdi bi bitki çayı yapıp katılıyom size.. sevincli kiss3

ben artık bu saatlerde kahve içmiyorum içemiyorum..zift içmişim gibi oluyor..bitki çayı yaptım..hoş ordan oaraya koşup laf yetiştiricem derken kaçırdım keyfi galiba dusun

selam arkadaşlar bugün bi sürü işim var hepsinin bugün bitmesi gerekiyor. ama yapacak halim bile yok. canım istemiyor. bi canlansam çok iyi olacak.

benim gönderdiğim enerjiden kendi hakkın olanı talep et..her gün ihtiyacı olan ve isteyen herkesin alabilmesi için kanal oluyorum..

nasıl alacam

HAYAL AYAZIN GÖNDERDİĞİ ŞİFA ENERJİSİNİ SEVGİYLE KABUL EDİYORUM DE MÜMKÜNSE BİRAZ UZAN..MÜMKÜN DEĞİLSE NİYET ETMEN YETERLİ

Hayal ablacım canım benim çok teşekkür ederim.

sevgiyle gitti güneşim şifa olsun..

kizgin1 789569 dlckrn ks3 yu89 cat56

Herkese Selamlar..

selam hayat nasıl gıdıyo

a287ael7.gif

günaydıııın.....günaydııın...tüm site sakinlerinin günü güzel bereketli sağlıklı mutlu ve neşe içinde geçsin..dünlerinizdeki negatiflikler,anlarınızda pozitife dönsün..yeni bir gün,yeni bir heyecan katsın hayatınıza..yaşanmış ne varsa iyilerden,taşsın bu ana..istenmeyen ne varsa,kalsın yaşanmış anılarda...aynalar neşeyle baksın asık suratlarımıza..hepinize saygı ve sevgiler 98569

Herkese Günaydııınn smiliyface
blissy derty uy897 blissy uy897 derty
cay1.jpg
Buyurun arkadaşlar

kahve.jpg

afiyet şifa olsun,

tea.gif

NescafeMugMulti.jpg
gününüz süper olsun 44

bitki_cayi.jpg

selamlar smiliyface aranıza katılalı çok fazla olmadı beni tanımıyorsunuz ama müdayim olmaya kararlıyım tabi ikizlerimden fırsat bulabilirsem gulensmiley blissy

hoş gelmişsin, sefalar bulasın, ikizlerine öpücükler kiss3

ihmal ettik yahu cafeyi blook haydi doluşun bakalım 2 kelam edelim hoş sohbet edelim sevincli

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri