HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
yayına giriyorum arkadaşlar...

arkadaşlar,bugün ben de stres tavana vurdu, sohbet edecek kimse yok mu?

yayındayım arkadaşlar...

merhaba arkadaşlar, yarıyıl tatili olduğu için bir haftalığına istanbula gittim orda internet bağlantım olmadığı için siteden bi hafta boyunca uzak kaldım:( hepinizi çokkkkkkkkkkk özledimm. bir de istanbulda yaşayanlara bişey söylemek istiyorum, ne güzel bir şehirde yaşıyorsunuz, her gittiğimde yeni bir güzellikle karşılaşıyorum, şairler neden hep istanbulla ilgili şiirler yazmışlar anlıyorum:)
yeniden merhaba herkese, güzel dileklerim hep sizinlee

arkadaşlar...... cafemize uzun süredir yazan yok, izmir semineri herkesi yordu galiba:D neyse ben yazayım da cafemiz boş kalmasın:) bugün okullar açıldı, ikinci dönem herkese hayırlı olsun..çocukların cıvıltılarını özlemişim diyorum ama bu bikaç hafta sonra yeter artık susuuuunnnnn şeklinde olabilir:D yine de ne kadar ses çıkarsalar da onların gözünün içi bir başka gülüyor, ben onları dikkatle izlediğimdee hep görüyorum bunu.. ve onlardan çok şey öğreniyorum, en başta gözümün içi gülerek gülümsemeyi:) öyle anlatim dedim ilk günümü.. hepinizi seviyorummmm, çok hem de:) sevgilerle..

İyi günler ben bilgelik kartları ile ilgili sayfayı bulamıyorum, yardımcı olurmusunuz, sgy

merhaba yasalcım evet çok haklısın çocuklar o kadar doğal yaşıyorlar ki öfkelerini de mutluluklarını da...

güldüklerinde gerçekten gülüyorlar o yüzden belki de gözlerinin içlerinin gülmesi..

sevgilerimle ark5

bugün okullar açıldı, ikinci dönem herkese hayırlı olsun..çocukların cıvıltılarını özlemişim diyorum ama bu bikaç hafta sonra yeter artık susuuuunnnnn şeklinde olabilir:D yine de ne kadar ses çıkarsalar da onların gözünün içi bir başka gülüyor, ben onları dikkatle izlediğimdee hep görüyorum bunu.. ve onlardan çok şey öğreniyorum, en başta gözümün içi gülerek gülümsemeyi:) öyle anlatim dedim ilk günümü.. hepinizi seviyorummmm, çok hem de:) sevgilerle..

herkese tşk 3 haftadır dinliyorum telkinleri çok faydasını gördüm:)

radyo yayınındayım arkadaşlar. isteyen dinleyebilir.

arkadaşlar arada bir dinlendiğimiz, günlük sohbetlerimizi yaptığımız bir cafe miz vardı bizim wave

uzun süredir unutuldu..

ben ortalığı toparladım, tozunu aldım, kapıları da açtım 956k

e ilk çaylarda benden olsun 12389

her kim nerede ve her ne yapıyor ise molaaaa djj

çay servisi konusunda ne kadar yetenekliyim demi y789

kesinlikle servis mükemmel, çaylarda nasıl süper görünüyor, ise öyle dalmısımki nefes alayım dedim bu cay cok iyi geldi ellerine sağlık kiss3

afiyet olsun asyacımm ark5

arada bir mola vermek iyi oluyor kiss3

kızlar bende geldim ama sanemce ayıp olmazsa ben bi kahve alıyımkahvesmiley

tabi ki ayşegülcüm ne demek ttli3

afiyet olsun şekercim kiss3

arkadaslar Hollandada dusen THY ucaginda yakinlarini kaybedenlerin yakinlarina bassagligi diliyorum, vefat edenleri Allah rahmet eylesin...acimiz cok buyuk...tv dan goruntuleri takip ediyorum, cok cok uzucu yaaa
nasil olur boyle bisey..ağla2ağla2ağla2

rabbim yakinlarina sabir versin..

bugun mü olmus bu olay duymadım gercekten cok acı, allah sabır versin geride kalanlara.

bende şimdi öğrendim üzücü olmuş gerçekten. 9 ölü 50 yaralı varmış 25 i ağır yaralıymış.

Allah ölenlerin yakınlarına sabır, yaralılara da şifa versin..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri