Z
ziyaretcixy
Guest
evet facebookta bile yayıldık... Hatta Bak The Secret grubumuza bile üye olabilirsin.. hatta sevdiklerinizi davet edin binlere ulaşalım...
THE SECRET | Facebook
THE SECRET | Facebook
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
İyi günler ben bilgelik kartları ile ilgili sayfayı bulamıyorum, yardımcı olurmusunuz, sgy
bugün okullar açıldı, ikinci dönem herkese hayırlı olsun..çocukların cıvıltılarını özlemişim diyorum ama bu bikaç hafta sonra yeter artık susuuuunnnnn şeklinde olabiliryine de ne kadar ses çıkarsalar da onların gözünün içi bir başka gülüyor, ben onları dikkatle izlediğimdee hep görüyorum bunu.. ve onlardan çok şey öğreniyorum, en başta gözümün içi gülerek gülümsemeyi
öyle anlatim dedim ilk günümü.. hepinizi seviyorummmm, çok hem de
sevgilerle..

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.