HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

forumda herkes bi kenara çekilmiş sanki gulensmiley

cat56 burda yahu sevincli

bi bira içicem.... ısmarlıyım varmıi isteyen?

aa millet online bu saatte ne güzel,bende sırf benmiyim gece kuşu diyordum..

arkadaşlar nerdesiniz...neler oluyor .. dusun b456 b456
neden kimse konuşmuyor... emb23 nazaramı geldik nedir...

yaaa bide atakan bey bu son mesajları eskisi gibi akıcı göremiyorum ben...biraz kafamı karıştırdı... sadanim
bazen algılama problemi yaşıyorumda.. emb23

suzzy ' Alıntı:
arkadaşlar nerdesiniz...neler oluyor .. dusun b456 b456
neden kimse konuşmuyor... emb23 nazaramı geldik nedir...

yaaa bide atakan bey bu son mesajları eskisi gibi akıcı göremiyorum ben...biraz kafamı karıştırdı... sadanim
bazen algılama problemi yaşıyorumda.. emb23
Son mesajlar bölümünde son konuları görebiliyirosunuz.
Eskisi gibi görebilmek için forumun en altında en son gönderilen mesajları göster yazar ona tiklayiniz.Oyle zor oluyorsa eski haline getirebilirim.

sanırım eski hali ile daha rahat takip edebiliyordum...
bu şekilde tek tek konulara girip bakmak sanki daha çok zaman alıyor gibi diğer arkadaşları bilemiyorum ama,

ben eski halini daha çok seviyordum.. ark5
yani son mesajları tıkladımmı hepsi önüme geliyordu... super

günün gülümsemesi sevincli khkh56
b13se.jpg

kimseler yokmu? nerdesiniz.tıss... derty

blissy blissy yetiştim cat56 pc05 burda

hoşgeldin.nasılsın pisi ablacım? kusura bakma ben de biraz kesilmesi gereken kağıtlar vardı onları hallettim ondan geciktim smiliyface derty

üç_gömlek ' Alıntı:
hoşgeldin.nasılsın pisi ablacım? kusura bakma ben de biraz kesilmesi gereken kağıtlar vardı onları hallettim ondan geciktim smiliyface derty

teşekkür ederm vallaaa forumda dolanıyorummm blissy sevincli kuru yaprak misali ordan praya savruluyorum cat56

yaaaaaa millettt hani NOEL KEDİLERİ var ya tv de çıktı miyaw miyaw şarkı söylüyorlar bana onun videosunu bulursanız çok sevinirim hele buraya ve mail atarsanız so happy olurum oldum bilee sevincli blissy clapping cilgin897 8977 44

Gazetede bu haberi okudum ve çok hoşuma gitti.Ne güzel insanlık hala devam ediyor ölmemiş... wave
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, bankadan kredi alan ve borçlarını ödemek için başka bir bankaya giden Ali Uzun’un düşürdüğü 10 bin 130 YTL, sahibine teslim edildi.
Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürü Feray Kahyaoğlu’nun odasında eczacı kalfası Suat Yıldız’dan parasını alan Ali Uzun, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir bankadan borçlarını ödemek için kredi çektiğini, bir başka bankaya olan borcunu ödemek üzere aceleyle giderken parayı düşürdüğünü söyledi.
Düşürdüğü paranın kendisi için çok önemli olduğunu ifade eden Uzun, "Çünkü borçlarımdan kurtulacaktım. Allah parayı bulan ve Turgutlu Emniyeti ile Turgutlu Zabıtası ekipleri aracılığıyla bana teslim eden Suat arkadaşımızdan razı olsun. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.
Parayı sahibine teslim eden Suat Yıldız da eczanede çalıştığını, iki öğrencinin parayı eczanenin önünde bularak kendisine getirdiğini kaydetti.
Parayı saydıktan sonra Turgutlu Emniyet Müdürlüğünü aradığını ve polislere teslim ettiğini anlatan Yıldız, "Onlar da zabıta aracılığıyla paranın gerçek sahibini buldular. 10 bin 130 YTL büyük bir meblağ. Kesin önemli ihtiyaç için kullanılacaktır diye düşündüm. Öyle de oldu" diye konuştu.
Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürü Feray Kahyaoğlu ise Suat Yıldız’ın çok güzel bir insanlık örneği gösterdiğini ifade ederek, "İlçemizde böylesi örnek bir olayın yaşanmasında katkımız olduğu için mutluyum. Kendisinin bütün insanlara örnek olmasını diliyorum" dedi.

5 Ziyaretçi, 9 Üye
Son 5 dakika içinde aktif olan üyeler:
pisimbat, **shamanic**, mtlald, duru79, yelda_ada, Sycorox, orpheo, hayatimdegisti, akik

ilk kez bukdar az katılımcı var şaşırdım yahu höh oldum blook dusun ks3 ağla kizgin1 789569

pc05 dakika başına 2,8 üye oluyoz şekerim... bu da saatte 168 üye eder .. fena değiliz be kuzum aa34

atakan ayarları değiştirmiş iyi olmuş böle heheeh kim var yok ohh rahatça görüom ana neydi öle karınca gibi vıyırvıyır şaşkın 44

pisimbat ' Alıntı:
yaaaaaa millettt hani NOEL KEDİLERİ var ya tv de çıktı miyaw miyaw şarkı söylüyorlar bana onun videosunu bulursanız çok sevinirim hele buraya ve mail atarsanız so happy olurum oldum bilee sevincli blissy clapping cilgin897 8977 44

pisicim onu bulamadım...ama buda çok güzel..bak bakalım beğencenmi?

http://www.youtube.com/watch?v=6Gv4bswazYA&NR=1 kiss3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri