Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Son mesajlar bölümünde son konuları görebiliyirosunuz.suzzy ' Alıntı:arkadaşlar nerdesiniz...neler oluyor .. dusun b456 b456
neden kimse konuşmuyor... emb23 nazaramı geldik nedir...
yaaa bide atakan bey bu son mesajları eskisi gibi akıcı göremiyorum ben...biraz kafamı karıştırdı... sadanim
bazen algılama problemi yaşıyorumda.. emb23
üç_gömlek ' Alıntı:hoşgeldin.nasılsın pisi ablacım? kusura bakma ben de biraz kesilmesi gereken kağıtlar vardı onları hallettim ondan geciktim smiliyface derty
pisimbat ' Alıntı:yaaaaaa millettt hani NOEL KEDİLERİ var ya tv de çıktı miyaw miyaw şarkı söylüyorlar bana onun videosunu bulursanız çok sevinirim hele buraya ve mail atarsanız so happy olurum oldum bilee sevincli blissy clapping cilgin897 8977 44
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.