HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

ayyy....yazık ölmesin hayvancık...

extra satın al kısmını tıklayıp inekciğine ordaki yiyeceklerden alabilirsin....

şimdiden afiyet olsun inekciğe.... girlhaha

dün akşam kimse gelmedimi siteye? dusun

yoksa sitemiz taşındığı için yazılanlarmı silindi? b456 b456 b456

valla ben burdaydım blook cat56 kiss3

ben yoktum arkadaşalr... üşüttüm galiba idea3 hapşurup duruyodum.. sizede bulaşmasın diye gelmedim... aa34 pattaniye altında uyuya kalmışım uykulusmile

91397727jd4.png

blook

Her kelime yalan
Her yürek vefasız
Can üzgün perişan can suskun kararsız
Çek git diyor şeytan git sessiz sedasız
Ve gittiğin zaman sanma ki ağlayıp sızlarlar ardından
Ben bu dünyadan dosttan düşmandan
Aldım payımı gidiyorum
Günahlarımla sevaplarımla
Aldım başımı gidiyorum
Git gide yüreğime ince bir sızı girse
Gizli bir ateş beni yaksa da gidiyorum
Ben bu hayattan aşktan sevdadan aldım payımı gidiyorum
Günahlarımla sevaplarımla aldım başımı gidiyorum
Her duygu yıpranmış her bakış anlamsız
Can bıkmış usanmış can çökmüş zamansız
Çek git diyor şeytan
Git sessiz sedasız
Ve gittiğin zaman
Sanmaki bir kal diyen çıkar ardından
Ben bu dünyadan dosttan düşmandan aldım payımı gidiyorum
Günahlarımla cevaplarımla aldım başımı gidiyorum
Git gide yüreğime ince bir sızı girse gizli bir ateş beni Yaksada gidiyorum
Ben bu hayattan aşktan sevdadan aldım payımı gidiyorum
Günahlarımla sevaplarımla aldım başımı gidiyorum

son mesajlar görülmüyor.... dusun

suzzy ' Alıntı:
son mesajlar görülmüyor.... dusun
Kontrol ettim gözükmesi gerekiyor.Son mesajlara tiklayinca ne çıkıyor peki?

sabah açtığımda sadece sayfa rakamları ve aşağı git,yukarı git kısmı görünüyordu...şimdi düzelmiş....

yahu az kıt ingilizcem ne demek istediğini anlamadı anladımda doğrulamak istiom ne dio yahu burda

samur does *something* with the item, you are not exactly sure what and neither is samur. But at least it's lack of hunger is now 28 and it's happiness 27!

canımcım benim ingilizcede pek iyi değil ama samura ne yapıyorsan vazgeç.. çok mu yemek verdin acaba... dusun

diyoki anladığım kadarıyla yaptığın şeyden emin değilsin..( ne yaparken hayvancağıza aldın bu mesajı zorla yemek mi yediriyon çatlıcak hayvan dur baa ) cat3500
ama en azından şimdilik samurun açlık eksikliği 28 mutluluğu da 27... cat22 sevincli sevincli

yanlışım olabilir çevirmen arkadaşlar el atsın konuya pc05

vallaaa hergün bi kez balık yediriyorum ne bili tokmu açmı çatladımı patladımı aakan yahu oğlum şunları ingilizce deilde türkçe yapın yahuu blook

bu gün tam olarak yılbaşı modundayım artık.....

tabii önce kurban bayramımız var...bayılırım bayramlara... bayramlarda öğlen yenilen aile yemekleri,çok hoşuma gider..

bir büyüğümüzün evinde(anneanne,babaanne,)bütün ahali toplanır...uzun zama dır birbirini göremeyenler bu vesile ile bir araya gelir....sohbet boldur...bu arada ev sahibi olan büyüğümüz,gözlerinde bir çift mutluluk gözyaşıyla,huşu içinde her kese gülümser vede bir eli cebinde küçüklere para dağıtır.... b456

hep görmeyi,yaşamayı vede her zaman yaşatmayı istediğim bir şeydir bayramlar.... ttli3

gelelim yılbaşına...o gün bir telaş bir koşuşturma akşam için yapılan ziyafet hazırlıkları...oyunlar eğlenceler bir başka keyiftir... saat 12'ye doğru kafalar hoş olur ve heyecanla yeni yıla girmeye hazır bekleniyor...yeni yıla girdikten sonra bir sukunet ve sakinlik...yada daha coşkulu eğlenceler....(vede ertesi günde iğrenç bir baş ağrısı)...ama olsun genede her şeyi yaşamaya değer buluyorum... coffe2

dedim ya....yılbaşı moduna girdim artık...kızımın yılbaşı ağacını kurduk....birlikte süsledik harika bir şey...

ewet yılbaşı sohbetim burda bitmez.....ay sonuna kadar bu konuda konuşurum ben artık... b456

images

Meraba arkadaşlar muhabbetiniz bol ve daim olsun her nefes alışınızda içiniz mutlulukla dolsun emi(sabah temennisi :)

Rehber bölümüne telkin mp3lerinizi kolayca nasıl birleştirebileceğiniz ile ilgili bir konu açtım işine yarayan olursa bir baksın.Onu haber bırakiim dedim cafeye..Cafeden adam toplamak gibi oldu bu puhaha..koşun koşun

güzel dileklerin için teşekkürler...
bizim için ne dilediysen daha fazlası seni bulsun ark5

saol shamanic sanada geçmiş olsun hastayım demişin nasılsın iyileştin mi? al bi bardak sıcak kahve iç iyi gelir

cat56 cat22 cat3500 bne salep içiçem bana neeeee 44 blook sevincli pc05

al bu da sana suzzy cim bak şekilli mekilli ..

tü bak o yok pisimizi unuturmuyuz yoksa ..

ellerine sağlık metin sağolasın...bu çok iyi geldi akşam akşam... thumbsanim

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri