HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

**shamanic** ' Alıntı:
iyide cat56 cim şekerim senin samur cuk iki günlük olmasına rağmen davul gibi şişmiş gözüküyor... az yedir biraz kuzum kıtlıktan mı çıktı...
bu arada gerçekten niye et falan yok.. koskoca aslan cat56 leri domatesle mi beslicezz girlhaha

dur ben bi kaç smiley ekleyeyimde bari gözümüz doysun aa34

11rq8.gif
10qb6.gif
40wd2.gif
38re4.gif
41um6.gif
42na2.gif
17.gif
42.gif
images
44

Sanal yiyecek bolumune hamsi ekledim.Artik domates dışında başka şeylerde yiyebilirler.

yahu iyi hoşta hala açıklama yok site sahibi atakan efendi açıkla şunları bana bi ara kedimi nasıl beslim kaç kez ne verim ben kimim nerdeyim ayy yyyy kayboldum hayatım kahroldu smiliyface

pisimbat ' Alıntı:
yahu iyi hoşta hala açıklama yok site sahibi atakan efendi açıkla şunları bana bi ara kedimi nasıl beslim kaç kez ne verim ben kimim nerdeyim ayy yyyy kayboldum hayatım kahroldu smiliyface
Shamanic cok güzel aciklamis bende eksik kalan bir iki nokTayı ekleyeyim...
Her yiyeceğin kendine gore bir mutluluk puani ve doyurganlik ozelliği var.
Bunlari 3-4 günde bir alip sanal hayavaninizi besleyebilirsiniz.Çok beslerseniz sorun olmaz.Uzun süre beslenilmezse mutluluk durumu azalır ve açlık durumu çoğalır.

Kedinizi hamsi ile besleyebilirsiniz doyurganlik ozelliğini yuksek tuttum..

Birde marketde secret bolumu var.Oradan araba kosk vs alabiliyorsunuz.Bu resimler profilinizde gozukuyor.

mersi oysa ben site sahibini lafa tutup arkadaşlarımın site marketini soymasını sağlamak için sormuştum bunları sevincli
çabuk blissy blissy derty cat56

iyy akşamlaaaarr herkeseee

pisimbat ' Alıntı:
mersi oysa ben site sahibini lafa tutup arkadaşlarımın site marketini soymasını sağlamak için sormuştum bunları sevincli
çabuk blissy blissy derty cat56
Market neysede bankada Hayal'in Emel'in Shamanic'in Yakamoz'un paraları var.
Onları korumak lazim bir daha banka iflas ederse yatirmaz kimse parasini tatilsmiley
http://www.gameblah.com/swf/bankrobbery.swf

benim de param var yaaaaaaaaa bankada

pisimbat ' Alıntı:
benim de param var yaaaaaaaaa bankada
Kontrol ettim sizinde varmiş.Çok artmis paralar bankada..Bana uyku yok artik uykulusmile Nöbetteyim blissy

y789 khkh56 ayyy alemsin atakan sen koruyacaksan bankayı ben daltonlara haber vereyimde soymasınlar redkit burda soymayın diyim bari kiss3

paraları yatırdık da hıc faız ıslemıyo galıba bu hesaba dolar euro alma gıbı bı secenek yok mu ?? uykulusmile

ben çok yoruldum bitmiyo bu kötü adamlar... vur vur nereye kadar ...

ben gideyim don t worry big happy i izleyeyim müthişlerr.. hele son sahne... blissy sevincli sevincli smileydance partysmiley

bu ara çok şirin şeyler buluyorsunuz atakan bey... teşekkürler super thumbsanim thumbsanim sevincli sevincli

tresor ' Alıntı:
paraları yatırdık da hıc faız ıslemıyo galıba bu hesaba dolar euro alma gıbı bı secenek yok mu ?? uykulusmile

Bende onu diycektim utananadam Niye faiz işlemiyo bunlara ayalrarinda bir sorun var sanirim.
Olsun en azindan nöbet tutup paralarinizi koruyoruz blissy

bankadaki tkl'lerimi çekmek zorunda kaldım... ağla

çünkü,gitti diğer tkl'ciklerim...moralim bozuldu...ayol ne enteresanız...sanal alemde bile şu tkl hırsına bakarmısınız... blissy

çok pardon suzzy naptın sen yahu o kadar tlk yi.. ark5

ev almamışsın.. araba almamışsın..... sanal hayvan almamışsın ama sanal hayvan yesin diye balık almışsın... dusun

aa her hördüğünü aldın dimi marketten ::)

http://www.youtube.com/watch?v=fMWvbysrY2U

o hamsiyi büyük piyango sanarak tıklamıştım... khkh56

sonra fark ettiğimde artık nur topu gibi bir hamsim olmuştu...yapacak bişey yok pisiciğe hediye ederim belki...satılırsada satılsın...

yalnız esaslı bir kumarbazım maalesef...ama her zaman kazanan ben olmuyorum.. ağla

tresor ' Alıntı:
<center>
hidetaggdb7.png
</center> paraları yatırdık da hıc faız ıslemıyo galıba bu hesaba dolar euro alma gıbı bı secenek yok mu ?? uykulusmile

atakan beyoğlum bizim paracıklarımızla yeni siteler kuracak gibime geliyor adam banker kastelli gibi oldu yahuuuu onda faiz verecek göz varmı 44

suzzy ' Alıntı:
<center>
hidetaggdb7.png
</center>
o hamsiyi büyük piyango sanarak tıklamıştım... khkh56

sonra fark ettiğimde artık nur topu gibi bir hamsim olmuştu...yapacak bişey yok pisiciğe hediye ederim belki...satılırsada satılsın...

yalnız esaslı bir kumarbazım maalesef...ama her zaman kazanan ben olmuyorum.. ağla

vallaaaa ben paramı samur kedimi beslamek ve banka için harcıyorum suzyy üzülme ben sebden satın alırım yada sen samuru doyur o hamsiler ile ourmu kardeşim thumbsanim

afiyet olsun pisiciğim satışı durdurcam'da sana nasıl hediye edicem..

işte onu bilemiyorum... smiliyface

galiba sana l hayvan besle io bi yerde benim kedinin adı samur yaz besle ayyyy bilmiyomm yönetim kastelli atakan kaçtı yurt dışına galibaaaaaaaa 44 blook dusun

yahu nerde bu insanlar saklanbaçmı oynuyoruz ve ebe benmiyim yoksa blook[/color

]

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri