HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

4618km7.jpg

ayyyyyyyy kediler bastı cafeyii ayolllllllllllllllllllllllllllll wave blissy sevincli

88a 88a 88a 88a 88a 88a

artık fakir bir üstad''ım atakaaannnn...yedin bitirdin tkl''lerimi....

bu ne biçim piyangoymuş beaaaahh... ağla ağla

evet bitirmişsn küçük piyangoları 3,5 atarak tan büyük oynadım...

şükür kazadım amma ve lakinnn 2.yi oynamaya cesaret nerdeeee sevincli

**shamanic** ' Alıntı:
evet bitirmişsn küçük piyangoları 3,5 atarak tan büyük oynadım...

şükür kazadım amma ve lakinnn 2.yi oynamaya cesaret nerdeeee sevincli

çok kaybettiriyor şekerim bunlar...bundan sonra cesaret ister biraz.... sadanim

piyangoları ben dün bitirmiştim gelmişmi yine kıs kıs kıs smil56 bitirecem onları bitireceeeeeeemmmmmmmmmm ...

hayal ablacım....

seni merak ettik ...kaç gündür mesajını göremiyorum....umarım önemli bişey yoktur... sadanim

nerelerdesin be canım...arada bir ses ver... dusun

PAMİRMÜHÜR ' Alıntı:
piyangoları ben dün bitirmiştim gelmişmi yine kıs kıs kıs  smil56 bitirecem onları bitireceeeeeeemmmmmmmmmm ...

piyango demeyin bana...  
(ata''nın dediği gibi) çoluğumu çocuğumu yedi doymadı beeaaaah aa34 aa34

mümkünse banada piyango demeyinnnn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn hih33 hih33 hih33 hih33 hih33 hih33
3bin küsürr tkl kaybettimmmm dunk56 dunk56 sevincli sevincli sevincli sevincli pc05 pc05
baby_cry.gif
Sad_cry.png
uzgun1.gif
face_uzgun.gif
smiley_cry.gif
images
320px-SMirC-cry.svg.png
2514.gif
emot10_tears.gif
baby_cry35rf.gif
mommy_cut.gif

**shamanic** ' Alıntı:
mümkünse banada piyango demeyinnnn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn hih33 hih33 hih33 hih33 hih33 hih33
3bin küsürr tkl kaybettimmmm dunk56 dunk56 sevincli sevincli sevincli sevincli pc05 pc05
baby_cry.gif
Sad_cry.png
uzgun1.gif
face_uzgun.gif
smiley_cry.gif
images
320px-SMirC-cry.svg.png
2514.gif
emot10_tears.gif
baby_cry35rf.gif
mommy_cut.gif
khkh56 khkh56 sende yenilen bilek güreşe doymaz hesabı devam ettin kaybetmeye demi khkh56

yok büyük oynadım iki seferde hallolduuu...
nmj07uc2.gif

**shamanic** ' Alıntı:
nmj07uc2.gif
oyy kıyamam ben sanaa dusun atakanı kıstırak kuytu bi kenarda alırız paracıkları f678h olmaz öle neseli56

suzyciğim..buralardayım...yeni yeni öğretilerle ilgili çalışmalarım var...tabii pc veya adsl de çıldırdı..enercim herşeyi alt üst etti
siz tlk ları yiyip bitiriyorsunuz piyangoyla bide ben oynıyayım bakalım ne olacak..hepinize saygılı sevgiler

ben dostlarımı ne kalbimle ne de aklımla severim.
demiş mevlana.....

olur ya ...
kalp durur ...
akıl unutur ...
ben dostlarımı ruhumla severim.
o ne durur, ne de unutur ...

mevlana.....

hepinize günaydın sevgili arkadaşlarım..... ttli3

bu günün hepimize neşe mululuk sağlık veeee.....bol tkl getirmesi dileğiyle.. sevincli aa34 wave

coeurrosede1uk4.gif
smiliyface kiss3 cat3500 gogogo

hayalayaz ' Alıntı:
suzyciğim..buralardayım...yeni yeni öğretilerle ilgili çalışmalarım var...tabii pc veya adsl de çıldırdı..enercim herşeyi alt üst etti
siz tlk ları yiyip bitiriyorsunuz piyangoyla bide ben oynıyayım bakalım ne olacak..hepinize saygılı sevgiler

sorma hayal ablacım...bu tkl'lerle başım dertte...çok katbettim.... partysmiley aa34 cilgin897 blissy

neyse canım boşver kumrada kaybeden.....(biliyorsun gerisini..) ttli3

**shamanic** ' Alıntı:
nmj07uc2.gif

ayyy...canım kıyamazlar sana....ağlama ağlama...biz çok çalışalım gelir yenileri tamammı bebiş'im...

blissy
( buhran abi gibi oldu)

atakan bey oğlum smiliyface yahu şu zımbırtıları anladım sayılır bide marketteki hayvan besleme yeri varya orda bi dondurma bide domates var kedi sevmio onları et koy ettttttt
ayrıca açlık seviyesi yüksek oluncamı az oluncamı iyi yahu aç bir bölüm açıklayı ver benim gibi cahiller için ayrıca arada bana para ver :) bak kolum sakat az yazıyorum kazanamıyorum para help me atakan bak kedim var besleyecek benim ben piyango alamıyorum zengin değilim 44
ayrıca seviye artırmak için marketten bişilermi almalıyız ayyy napıcamı bilmiyorum ben yahu 88a sevincli tuh788 dusun blook

Herkese iyi öğlenler...
Bugün fazlasıyla canım tatlı,abur cubur çekiyor ice1Gidip bir sürü şey alıcam biraz sonra:)

Özelliklede bunlara benzer şeyler olacak:))))

iyide cat56 cim şekerim senin samur cuk iki günlük olmasına rağmen davul gibi şişmiş gözüküyor... az yedir biraz kuzum kıtlıktan mı çıktı...
bu arada gerçekten niye et falan yok.. koskoca aslan cat56 leri domatesle mi beslicezz girlhaha

dur ben bi kaç smiley ekleyeyimde bari gözümüz doysun aa34

11rq8.gif
10qb6.gif
40wd2.gif
38re4.gif
41um6.gif
42na2.gif
17.gif
42.gif
images
44

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri