Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
**shamanic** ' Alıntı:evet bitirmişsn küçük piyangoları 3,5 atarak tan büyük oynadım...
şükür kazadım amma ve lakinnn 2.yi oynamaya cesaret nerdeeee sevincli
PAMİRMÜHÜR ' Alıntı:piyangoları ben dün bitirmiştim gelmişmi yine kıs kıs kıs smil56 bitirecem onları bitireceeeeeeemmmmmmmmmm ...
khkh56 khkh56 sende yenilen bilek güreşe doymaz hesabı devam ettin kaybetmeye demi khkh56**shamanic** ' Alıntı:mümkünse banada piyango demeyinnnn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn dlckrn hih33 hih33 hih33 hih33 hih33 hih33
3bin küsürr tkl kaybettimmmm dunk56 dunk56 sevincli sevincli sevincli sevincli pc05 pc05![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oyy kıyamam ben sanaa dusun atakanı kıstırak kuytu bi kenarda alırız paracıkları f678h olmaz öle neseli56**shamanic** ' Alıntı:yok büyük oynadım iki seferde hallolduuu...![]()
hayalayaz ' Alıntı:suzyciğim..buralardayım...yeni yeni öğretilerle ilgili çalışmalarım var...tabii pc veya adsl de çıldırdı..enercim herşeyi alt üst etti
siz tlk ları yiyip bitiriyorsunuz piyangoyla bide ben oynıyayım bakalım ne olacak..hepinize saygılı sevgiler
**shamanic** ' Alıntı:yok büyük oynadım iki seferde hallolduuu...![]()
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.