Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
shamanic ' Alıntı:ben çalarım senin için üzülmeee...
sırada ki parçamız sadece hayaytimdeğişti ailesinin sevgi dolu üyesi 25emel için ..
yaptığım ayrımcılıktan dolayı her birinizden ayrı ayrı özür diler..
kim takar senin ayrımcılığını sen çal biz dinleriz genede diyen yüreklerinize sevgiler.. kiss3
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=8BnyuPCbkI8[/youtube]
pisimbat ' Alıntı:emel konuştum gittim dr. ile lokal yapcakmış sonuc göre gerisi işte ayyyrahat nefes aldım kurmıcam artık ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şükürler olsun gssmile
Sitenin forum bölümüne www.hayatimdegisti.com/forum adresinden girilemiyor.Önce portal girip oradan son konulara tiklamak gerekiyor.Bu gecici sorun nedeni ile üyelerin bir kısmı foruma erisemediler.Bu seferlik affedelim onları Pisimbatpisimbat ' Alıntı:blook bilsem bunlar tırmığı hakettiler değilmi emelcim ark5 sevincli
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.