Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
hayalayaz ' Alıntı:sağol pisicik..sudan korkmayan cesur yüreğim benim..ben kedileri çok severim..küçükken nerede kedi görsem kucağıma alır sevmek isterdim..artık nasıl sevmektiyse o,kedicikler can havliyle..elbiselerimin göğsüme gelen yerini yırtarlardı..sonra bir yavru kedi almış ablam ben iş seyahatindeyken..eve geldim..pıtırcık dolaşıyor evin içinde...karşıdan seviyorum..bir ara..ablam hayal sen kedileri çok severdin..istermisin şimdi bu,onu hissedip gelsin ayağının dibine, miyavlasın beni kucağına al diye..aradan yıllar geçmiş kedi sevmeyi unutmuşum..kedicik zaten çok minik..yürümeyi bile beceremiyor..güldüm ben...konuşuyoruz ablamla işten güçten, kalkmış köftehor,ayağımın dibine gelmiş kucak istiyor..aldım tabi..anladı benim kendi familyasından olduğumu..göğsümde uyudu..aylarca, sabah uyanır toprağına pislettikten sonra gelir suratını ağzıma vurup kendisini öptürerek beni uyandırır..mamasını yerdi..sonra boşver sonrasını... kedileri çok severim ben ..onlar doğduklarında bilge olarak doğarlar...tüm kedilere saygılı sevgiler..
shamanic ' Alıntı:![]()
![]()
![]()
cat56![]()
girlhaha girlhaha girlhaha
pisimbat ' Alıntı:utananadam vallaaa ben kıyamete falan gitmiyorum işlerim var daha benim dr beycik sende git newyork una ben buralardayım ama az bir süre gelemicem aranıza telaşa mahal yok dönüşümde enteresan yazılarımı okursunuz bildiğiniz üzere benim yazılarımı takip ediyorsanız eğer hayatın ta içindendir ,biraz hüzünlü olsamda asi ,hırçın ve savaşçı bir cat56 ortada fol ve yumurta yokken bişi yazmak istemiyorum fol ve yumurta olunca omlet yaparız birlikte sevincli hem burdayım çarşamba gününe dek yahu tırmalamaya devam edicem beni zileyin siz bakın birçok başlık açıyorum yazın oralara katılın susmayın tırmık geliooooooooo 44
PSİKO ' Alıntı:yarın sabah takrardan yatcam ameliyat masasına parça alıncak ciğerimin alt kısmından
zaten bu ciğerimiparça parça alıp bitircekler bende de kanser felan kalmayacak wave
selim ' Alıntı:ya bişe sorcaktım bu canlı fm yayını ne için diğer radyolar gibi müzik çalması içinmi yoksa başka amaç için mi 9 u bekledim anca müzik çalıyoı aydınlatırsanız iyi olur şimdiden teşekkür. dusun
PSİKO ' Alıntı:yarın sabah takrardan yatcam ameliyat masasına parça alıncak ciğerimin alt kısmından
zaten bu ciğerimiparça parça alıp bitircekler bende de kanser felan kalmayacak wave
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.