Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
hayalayaz ' Alıntı:ARKADAŞLAR BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM ÖZÜR DİLERİM AMA BU HABERLE BU YASAK DELİNİR..
SEZENDEN ŞİMDİ HABER ALDIM..2 EMBRİYO KOYMUŞLAR BİRİ BEŞ HÜCRELİYMİŞ, DİĞERİ 6 HÜCRELİYMİŞ..SİTEYE BEBEK GELİYOR.. HAH..HAH..HAHHAAAAYT...KIRKBİR KERE MAAAŞAAALLLLAAAAAAAAAH
şimdilik haberler bukadar..kamerayı tanıtıyorlar..15 dakika sonra detayları verecek zaten detayları kendisi yazmak isteyecektir...BEN NAZAR BONCUĞU EKLEYEMEDİM BİRİNİZ YAPIN NOOOOOOLUR
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.