HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

galiba biraz yoruldum da tuh788

suzzy ' Alıntı:
özel sektör için de geçerlimi bu dediğin? cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897

okuduğum haber şöyle başlıyor "Kamu çalışanları, 2008 yılında hafta sonlarında 104, milli ve dini bayramlarda da 11 gün olmak üzere toplam 115 gün resmi tatil yapacaklar." Sırasıyla hangi bayramların kaç gün tatil olduğunu anlatıyor, insan sevindirik oluyor. s456
Ama sonra haber şu cümleyle bitiyor "Bu yıl kamu çalışanları hafta sonu 104, dini ve milli bayramlarda da 10 gün olmak üzere toplam 114 gün tatil yapıyor." 789569

Ne yani ben bu 1 gün için mi sevindim. dusun

khkh56 khkh56 khkh56 ayy sen çok yaşa yıldızlar emiiii
blissy blissy blissy

aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34
yihhhhu!!!!!!!
artık deneyimli olmuşuuuuum!!!!!!

ben bu akşam erken yatar ::) 24 saatlik nöbet çıkışıyım hala uyumadım yarında gündüz mesaim var b456 e biraz zahmet olacak ama azıcık uyusam hiç fena olmayacak ttli3 ii bakın kendinize hayatım değişti ahalisiii görüşelim yine super

iyi geceler tatlı rüyalar kankim hismiley hismiley hismiley

günaaaaydıııııın!!!!
nasılız millet,iyiyizdir inşallah .
hepinize sevgileeeer. smileydance smileydance smileydance smileydance smileydance

agl34 agl34 agl34 bu güne neşeli başlamıştım ama
duydum ki evimin banyosundan aşağı kata su sızıyormuş
yıkılıcak şimdi orası
agl34 agl34 agl34 agl34
789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569

yaarında diş doktorumla randevum var!...
kanal tedavisi ıııyyyyyyyy!!!!!!
789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569

wave wave wave wave wave
neyse iyi düşünelim iyi olsun.

suzzy ' Alıntı:
wave wave wave wave wave
neyse iyi düşünelim iyi olsun.
Rüzgarın nasıl estiği farketmez. Farkı yaratan yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır.
demiş Vera Peiffer nihayet yelkenleri doğru açtın suzzy ... iyi günlerin olsun bol bol .. b456

çok doğru söylüyorsun saağol!!!
iyi düşünmeye gayret ettim ama bu banyomun yıkılmasına engel olamadı.
neyse şöyle diyelim o zaman
su kaçağından dolayı çok şükür kötü bir şey olmadan durumu farkettik de
önlem alınıyor b456 b456 b456

bu arada
şu an cadde üzerinde çok güzel bir türk sanat müziği konseri veriliyor,
ve ben kulağımda telkinlerle karışık olarak dinliyorum.
biraz karıştı birbirine ama ikisi süpper gidiyormuş şaşkın şaşkın şaşkın

yıktılar gitti güzelim banyo.... 88a 88a 88a
ama belki yenisi yapılırda bu vesileyle banyo değişir. derty derty derty

suzzy ' Alıntı:
yıktılar gitti güzelim banyo.... 88a 88a 88a
ama belki yenisi yapılırda bu vesileyle banyo değişir. derty derty derty

ayyy msjını okurken gecen yılım geldi aklıma sevinclibayno alt kata akıtıyordu tesisatcı geldi kırdılar ugrastılar falan bulamıyorlar bi türlü biz 3 ay banyoyu kullanamamıştık terli345

e tabi evin en lazım yerirlerinden banyodan bahsediyoruz şaşkın ustalar biz tamiratı tamamlayana kadar kullanmayın dedi bizde olay sonuçlanana kadar care arayışlarına başladıktam o anda evin hemen yakınlarında mevcut olan spor salonu geldi aklıma f678h oraya üye olmuştuk aa34 hergün oraya gidip spor yapıp dusumuzu alır eve gelirdik. bu olay tamm 3 ayy sürdü khkh56 khkh56 lakin o dönem ne saglıklı yasıyorduk anlatamam s45apk khkh56 khkh56 khkh56

cat56 geldi maaauuuuwwwwwwwwwww pusuda yazılanı çizileni izliyorum ben hep sanmayınki yokum ben burdayım ben olmasam fareler gelir yahu blook coffe2

pisimbat ' Alıntı:
cat56 geldi maaauuuuwwwwwwwwwww pusuda yazılanı çizileni izliyorum ben hep sanmayınki yokum ben burdayım ben olmasam fareler gelir yahu blook coffe2

hep ol emii... hayalim geldi aklıma lalem lerzanım tresortuh788 özledim sizleriiii rt67

iyi geceler arkadaslar cafeyi en son cıkan pencereleri kapatmayı unutmasın lütfen ttli3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri