S
su_oguz@hotmail.com
Guest
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)
galiba biraz yoruldum da tuh788
galiba biraz yoruldum da tuh788
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
suzzy ' Alıntı:özel sektör için de geçerlimi bu dediğin? cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897
suzzy ' Alıntı:aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34
yihhhhu!!!!!!!
artık deneyimli olmuşuuuuum!!!!!!
yıldızlar ' Alıntı:suzzy ' Alıntı:özel sektör için de geçerlimi bu dediğin? cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897
Ne yani ben bu 1 gün için mi sevindim. dusun
Rüzgarın nasıl estiği farketmez. Farkı yaratan yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır.suzzy ' Alıntı:wave wave wave wave wave
neyse iyi düşünelim iyi olsun.
suzzy ' Alıntı:yıktılar gitti güzelim banyo.... 88a 88a 88a
ama belki yenisi yapılırda bu vesileyle banyo değişir. derty derty derty
pisimbat ' Alıntı:cat56 geldi maaauuuuwwwwwwwwwww pusuda yazılanı çizileni izliyorum ben hep sanmayınki yokum ben burdayım ben olmasam fareler gelir yahu blook coffe2
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.