Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
merhaba 2 günde etki ortaya çikmaz günlük 7-8 saat dinleme ile ortalama 1 haftada ortaya çıkar.Telkin içerikleri türkçedir.fadime ' Alıntı:ya ben telkin dinleyeli iki gün oluyo ama ben kısık sesli telkinleri hafif bi şekilde duyabiliyorum ve bana yabancı bişeyler söyleniyomuş gibi geliyo öylemi yoksa ben mi yanılıyorum eğer öyleyse bilinç altımız bunu nasıl anlıyıcak biri bunu bana anlatsın bende 2 gündür bi etki yok gece gündüz dinliyorum dinlerkende her işimi yapıyorum bi yrde hatamı yapıyorum acaba yardım lütfen
1 aymı ? şaşkın nasıl oldu bea bende istiyom sevincliasisler ' Alıntı:ben şahsım adına yaklaşık bir aydan beri bayram tatilindeyim. YAŞASIN SECRETTTT
OLEYY...
OLEYYYY...
OLEYYYYYYYYY.. khkh56
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.