Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
burada ki kanki ben oluyorum sanki s45apk gibime geldi. sorma ya nasıl yogunum terli345 evde bi telaş işde bi telaş off off ama zevkli hadi hayırlısı bakalım art56art56 sende de işler yolunda bakıyorum da ark5PSİKO ' Alıntı:bunların aynılarının daha büyükleri odamda asılı bende protesto ediyorum kaldırmam bunları burdan
eee kankim ne zamandır görüşemioz yaa sende yoğunsun heralde
SeZeNNL ' Alıntı:ben 1dakika icinde yunuslari gordum ne olacak simdi? ama ilk gordgum o samimi koklasan cifti neolacak simdi?
shamanic ' Alıntı:PAMİRMÜHÜR tam ben yazıyodum sen bulmuşsun... 12389
PAMİRMÜHÜR ' Alıntı:Tresor buldum buldum neden öle dediğimi buldum.kama var zaten bide kasatura var. Ben varya dahi ben kendimce ürete ürete onu üretmişim.Böylece ateşsiz silahlar konusunda baya bi bilgi edindim nerdennn nereyee..
Bıçak demem arkadaş dememmmmm.... O kelimeyide demem bıçak da demem tırnak makası bile demem ..
ayrıca boşver sürçili lisan denen bir gerçek var.. ben senin potundan daha da beter olanlarına şahit oldum.. sadece gülümseten anılar olarak hayat sayfalarımızda yer alıyor inan bana .. olayın şokunu atlattıkça sende sadece hatırladıkça gülümseyeceksin.. ve de karşında kiler ne demek istediğinin doğrusunuda anlamışlardır bence daha fazla dertlenme bu konuda çün ki insan beyni bu ... arada şaka yapmayı sever ttli3 mesela aşağıda ki resme bi bakalım pc05 ...
sonrada resmin altında ki açıklamaları okuyalım.. utananadam
dusun![]()
Araştırmalar küçük çocukların resimdeki “samimi” çifti göremediklerini, bunun zihinsel kodlamalarında böyle bir sahneye yer olmadığı için gerçekleştiğini gösterdi. Çocukların gördüğü dokuz tane yunustur!!!
Ek not:Bu test bulanmış bir beyne sahip olup olmadığını ölçmek için yapılmıştır.
Eğer yunusları en geç 3 saniyeye kadar seçemiyorsan aklını çoktan kaybetmişsin!!! 44
hayalayaz ' Alıntı:emel ben yeni sakinledim..ama cümbür cemaat bir arada olmak gerçekten hoş olabiliyor..ben arada sırada, acaba eskisi gibi psikopata sarsammı diye düşündüysemde yinede güzeldi..yalnız ben geldim sen buhar olmuşsun..neyseki annenlerin geldiğini öğrendim..yoksa sitenin orta yerinde ellerimi belime koyaraktan bangır bangır bağırcaktım nerede benim emelim diye..safanı sür..ailelerle birlikte olmak helede bu zamanlarda iyidir..seni seviyorum güzel kızım sen iyi olda ..ben yokluğuna razıyım diyecektim..diyemiyorum en kısa zamanda bulaşalım gayrı..
sevgili suzy ben küçükyalıdayım..sorun hakkında sana yarın yazsam olurmu..şu anda saat gece 1 i geçiyor ve ben sahura kalkıcam..bana istediğin her konuda soru sorabilirsin, bildiğim her konudada yardımcı olmaya çalışırım.. hepinize saygılı sevgiler
yakamoz ' Alıntı:khkh56 çok hoşsun yaaaPSİKO ' Alıntı:parkinson hastası ama daha 40 yaşında
beyinine elektrot yerleştricem inş doğru yere yerleştiririm
ya daha demin büyük bi pot kırdım
bitane hoca gelmiş adı canda telefonda beni aradı bugün ameliyat senin mi die bende evetçanta hanım dedim bana adım çanta değil canda dedi kapattı anca böle bi potu ben kırardım
hadi arakdaşlar ben duşa girip çıkıom az kaldı dualarınızı eksik etmeyin 5 saat sonra görüşürüz
Dualarımız seninle...
PAMİRMÜHÜR ' Alıntı:Günaydın arkadaşlar
Ben bi kaç kez tacize uğrayan biri olarak yanımda bayıltıcı sprey ve bi çakı türüde(profesyonel olanları)bi bıçak taşıyodum.Lütfen biriniz onun adının kamasutra olduğunu söylesin.Çünkü dün ben kendimden emin bi şekilde bana bişe olmaz ben sprey ve kamasutra taşıyom yanımda dediğimde Sevgili yönetim kurulu başkanımız sen yanında kamasurtayla pek güvende olmazsın olmasınada nası yanında taşıyosun bi ara annat bakim bana dedi...
Yok yok ben o tık die basılınca açılan bıçağı taşıdığımı sağır sultana bile kamasutra taşıyom die söledim.Acilen yerin dibinden çıkma telkini sipariş ediyorum Atakan bey.Yada yerin dibine girip ordan çıkmama telkini istiyorum. Yardımmmmm edin yaaa o bıçağın adı nedir arkadaşlar ocağınıza düştüm yanmaktayım cayır cayır.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.