HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

ne alem adamsın asısler dans eden kım kardesın mı yoksa s45apk

ben de bayramda olmayacağım. şimdiden herkese iyi bayramlar

hepinize günaydııııııın catsle

guaydin suzi belki ben tekrardan yatarim ya

Günaydın suzzy günaydın SeZeNNL
bugün kimsecikler yok nieki?

hayalve asisler bayram nedeniyle olamiycaklarmis iyi eglenceler hayal ve asisler en guzel bayram gecirmeniz dilegimle. ark5

nerdesiniz? kimse yomuuuuuu?

Ben burdayım efem y789

merhaba arkadaşlar naaaaber? smileydance smileydance smileydance iyisiniz inşallah

asisler sen her daim ordasın zaten, biliyorum

İyiyiz çok şükür. Seninde iyiliğin her halinden belli oluyor heeeee 98569

Hayat nasıl bakalım herşey yerli yerindemi ?

Bu arada tresora cevaben diyorum ki :) o klibi ben youtube tan buldum ben ve yakınlarımla uzaktan yakından ilgisi yoktur.

Ayrıca Sezennl yede çok teşekkürler güzel dilekleri için.

Suzzy sende lütfen öğrendiklerim kısmını okurmussun :) sanırım orda dr. attaction diye biri senin ismini zikretmişte. Aşağı kısımlara doğru uzun bi yazı y789

benim gibi bugün çalışan varmı aranızda ben 3.e kadar çalışıcam ve yarın bayram 3 gün evdeyiz yuupppi cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897

ben şahsım adına yaklaşık bir aydan beri bayram tatilindeyim. YAŞASIN SECRETTTT

OLEYY...

OLEYYYY...

OLEYYYYYYYYY.. khkh56

demek öyle asisler ?hımmmm secrettt

uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897

ya ben telkin dinleyeli iki gün oluyo ama ben kısık sesli telkinleri hafif bi şekilde duyabiliyorum ve bana yabancı bişeyler söyleniyomuş gibi geliyo öylemi yoksa ben mi yanılıyorum eğer öyleyse bilinç altımız bunu nasıl anlıyıcak biri bunu bana anlatsın bende 2 gündür bi etki yok gece gündüz dinliyorum dinlerkende her işimi yapıyorum bi yrde hatamı yapıyorum acaba yardım lütfen

fadime ' Alıntı:
ya ben telkin dinleyeli iki gün oluyo ama ben kısık sesli telkinleri hafif bi şekilde duyabiliyorum ve bana yabancı bişeyler söyleniyomuş gibi geliyo öylemi yoksa ben mi yanılıyorum eğer öyleyse bilinç altımız bunu nasıl anlıyıcak biri bunu bana anlatsın bende 2 gündür bi etki yok gece gündüz dinliyorum dinlerkende her işimi yapıyorum bi yrde hatamı yapıyorum acaba yardım lütfen
merhaba 2 günde etki ortaya çikmaz günlük 7-8 saat dinleme ile ortalama 1 haftada ortaya çıkar.Telkin içerikleri türkçedir.

slmlar arkadaslar bir soum olacakti
baskalarinin düsüncelerini önemseme telknini neden sadece su ve ney sesi olarak mevcut.
ben new age tarzini ariyorum yoksa benmi bulamadim
tsk

radyodaki??

slm arkadaslar atakan mı radyodaki?atakannn dogum günü çocuğuu orayamisunn nereyesunn??

asisler ' Alıntı:
ben şahsım adına yaklaşık bir aydan beri bayram tatilindeyim. YAŞASIN SECRETTTT

OLEYY...

OLEYYYY...

OLEYYYYYYYYY.. khkh56
1 aymı ? şaşkın nasıl oldu bea bende istiyom sevincli

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri