HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

PSİKO ' Alıntı:
arkadaşlar ankaradan aldığımız sonuçlara göre
GAZİANTEP NÖROŞİRURJİ gelmişşş fbsmile blissy cilgin897

k8908 k8908 k8908 en buyuk psiko bizim psiko 44 k8908 k8908

25889 25889 tebrik ederim 25889 25889 ttli3

pisiko teprik ederim seni krzm67 idea3 insallah sonuc seni cok sevindir hersey istedgingibi olur amin

sevindim hemde çoooook gulensmiley

tekrar tebrikler psiko,

artik bir psikoloğum başlıklı konuda girdiğin bir nöroşirurji ameliyatından sonra psikiyatr dan vazgeçip cerrah olmaya karar vermiştin. dediğin gibi Tus'a tekrar girdin ve şimdi hedefin gerçek oldu. üstelik çekim yasasını başlattığın ameliyatta ile aynı branşı kazandın.

pisiko bir ara benim pisikomla ilgilenirsen sevinirim genel olarak bir bolumden degil yani..

tekradan seni tebrik ederim...

PSİKO ' Alıntı:
arkadaşlar ankaradan aldığımız sonuçlara göre
GAZİANTEP NÖROŞİRURJİ gelmişşş fbsmile blissy cilgin897

gogogo vayy kardeşimm benimmm gogogo helall sanaaa!!! wave ya ne adamsın azmettin!!! ve basardınnn!!! ark5 de yahu gaziantep de güzel sehir..... f678h

PSİKO ' Alıntı:
inşaallah da bi taraflarım 3.5 mu atıo ne heyecandan
aa34

antep güzel şehirmiş ama hocalar tahmin ettiğimden de zor kişilikler
ilk günden vizite olur mu yav
ayrıca ilk hastamı da almış bulunmaktayım hidrosefali hastası ve 2 hafta süresince omurilik sıvısı üzeinde bulunan su birikmesini azaltmaya çalışıcaz olmazsa artık cerrahi girişim yapıcaz

ee hamama giren terler sevincli herseyin hakkından hayırlısı kardesim art56art56

psiko hayırlısı olsun senın basarın bızı de mutlu edıyor, hakkında hayırlısı olsun sevgıler tresor

bu cafe niyeböle müşterisiz herkes oruçmu ya (ben hariç aa34)

tam siteden cikacaktim ki bir cafeye bakayim dedim ..... su an kimse yok ama benden sonra gelen musterilere iyi aksamlar diliyorum hismiley

ben burdayımmm sevincli cat56

Ben de geldim çayımı içiyorum hismiley

bende geldim çoook acaip yorgunum bi çayda bana ama yeşil olsun yrl78

selam herkese bugun cok streslı bır gun gecırdım, o kadar gerıldım kı bu kadar olur, bes tane sınava gırdım ama becerdım galıba, yarın cevabını alıcam ınsallah hayırlı olur art56art56

yav okul açıldı açılalı oruç tutamıyorum çok yoruluyorum ama
allah sonumu hayır etsin

88a

özebru nolldu nie ağladınki şimdi ben annamadım

nie ağlıosun yaa

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri