Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Hoşgeldin Merto ne oldu bimiz cikolotalarMerto ' Alıntı:Hoşbuldum dostlar, .....
Seyahat işte..... içsel olunca yolculuk zaman devreden çıkıyor....
Harikasınız herzamanki gibi....
yeni dostlar, hep olanlar.... herkeze selam ve sevgiler.....
smiliyface
hayatimdegisti ' Alıntı:Hoşgeldin Merto ne oldu bimiz cikolotalarMerto ' Alıntı:Hoşbuldum dostlar, .....
Seyahat işte..... içsel olunca yolculuk zaman devreden çıkıyor....
Harikasınız herzamanki gibi....
yeni dostlar, hep olanlar.... herkeze selam ve sevgiler.....
smiliyface![]()
elif ' Alıntı:cayimi kimse begenmedimi sevincli eee ben cayimi alip oturuyorum ,hayatdolunun huzur veren sesini dinliyorum![]()
Bende yayini çok beğendim.Özellikle başarı hikayeniz çok etkileyici. alk78elif ' Alıntı:hayal abla beni dusundu heralde y789 afiyet olsun hayatdolu ..yayin cok iyi gidiyor super
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.